Popravilo strehe avtomobilov

Tehnologija 0 Comments
Popravilo strehe avtomobilov

Cene in primeri dela

Cena storitve odstranjevanja vdora brez slikanja je odvisna od vrste, narave, velikosti in lokacije vdolbin na avtomobilu in podrobnosti o avtomobilu.
Na primer, najenostavnejše, nežne udarec iz kostanja na pokrovu, na strehi in na stojalu, bodo stali na različne načine, ker:
na popravilu pokrova je dentel najlažji in na strehi in stojalu je še vedno potreben dostop do njega. odstranite trim in tako naprej. Posebno pozornost posvečamo vdolbinam na močnostnih elementih telesa z zelo omejenim dostopom, kljub preprosti konfiguraciji, čas in delo za odstranitev takih vdolbine zahtevajo veliko več kot popravilo običajnega denta na pokrovu.

Popravilo strehe avtomobilov

Popravilo strehe avtomobilov. Poravnava

Upoštevajte, da je že od prvega trenutka skoraj nemogoče storiti vse, kar morate potegniti z različnih točk. Poskusite nekaj točk, če ne potegnete – poskusite z drugimi točkami namigov.

Popravilo strehe avtomobilov

Popravilo telesa vseh znanih blagovnih znamk

Slikanje in popravilo strehe se izvede v skladu s predpisi proizvajalca. Delo uporablja strokovna orodja in opremo ter izkušnje in kvalifikacije naših mojstrov v najkrajšem možnem času določijo dosežek želenega rezultata. Praksa, manjše nepravilnosti, čips in nerazredčena korozija se odstranijo z lokalnim popravilom. Globoke vdolbine, še posebej z gube, prodorno korozijo, zlomom v kovini in deformacijo strešne plošče zahtevajo bolj zapletene in zapletene ukrepe. V primeru neupravičenosti obnove, zamenjava dela z novim – prvotnim ali visokokakovostnim analogom je po presoji stranke.

Popravilo strehe avtomobilov

Če morate hitro in natančno obnoviti svoj avtomobil – to bomo hitro storili!

od 10.00 do 20.00 do 3.8093 331 34 33 razen nedelje +38096 690 93 36 Viber številka +38099 668 55 57 Zheleznodorozhnoe avtocesta, 45A m.Lybedskaya ul.Shuseva, m.Dorogozhichi

Popravilo strehe avtomobilov

Popravilo avtomobilskih streh v avtomobilski storitvi "Professional" izvaja posebna tehnologija. Kot kaže dolgoročna praksa, je popravilo strehe avtomobila veliko bolj donosno kot zamenjava z novim ali uporabljenim.