Popravila zasebne fotografije hiše

Notranje 0 Comments

Kako popraviti staro hišo?

Iščete ideje o tem, kako spremeniti notranjost zasebne hiše? Za vašo navdih je 40 fotografij pred in po prenovi. Od majhnih dekorativnih sprememb do popolne prenove prostora – tukaj boste našli primere učinkovitih oblikovalskih rešitev za različne okuse in proračun.

Popravila zasebne fotografije hiše

Zasnova hiše: moderna notranjost

1. Kombinacija funkcionalnih segmentov. Povezava v okviru ene premise več območij ne izgublja priljubljenosti. Ta način oblikovanja v zasebnih domovih ni bil nič manj razširjen kot v apartmajih. Kombinacija več funkcionalnih segmentov v eni sobi vam omogoča prihranek prostora in svobodo gibanja, tudi v prostorih majhne velikosti. Takšne studijske sobe imajo praviloma visoko naravno svetlobo – dve ali več velikih oken, v nekaterih primerih steklena vrata (izhod v dvorišče). Kombinirani prostori so udobni z vidika delovanja, čiščenja.

Popravila zasebne fotografije hiše

Notranjost zasebnih hiš iz hlodovine in bar

Za popravilo lastne hiše je velik dosežek. Če želite poiskati najboljši slog, materiale in format ter zanesljivo podjetje z dokazanim portfeljem, se obrnite na Fundacijsko skupino, katere primere boste videli na fotografijah in vizualizacijah spodaj oblikovalskih projektov.

Popravila zasebne fotografije hiše

Popravila dvorane v stanovanju in zasebni hiši: kako doseči spektakularno notranjost

In zdaj je prišel trenutek, ko ste se odločili obnoviti notranjost in opraviti popravilo glavne sobe celotnega bivalnega prostora, ki ste ga zasedli – dvorana ali na drugačen način dnevno sobo. Tako radostni dogodek neizogibno spremlja pojav številnih vprašanj. Kako začeti tak dogodek? Kakšne barve in slog je za vas? Kako drugačna je prenova dvorane v stanovanju od prenove iste sobe v zasebni hiši?

Popravila zasebne fotografije hiše

Notranje fotografije

Sobe v zasebnih hišah se pogosto razlikujejo po velikosti in sposobnosti izvajanja različnih načrtov in projektov oblikovanja. Prostor v zasebni hiši je poseben prostor, običajno je največji v primerjavi z drugimi prostori in opravlja številne pomembne funkcije. To je rekreacijsko območje za gostitelje, sprejemno območje in območje dogodka.