Popravila v majhni zasebni hiši

Gradnja 0 Comments
Popravila v majhni zasebni hiši

Notranjost zasebne hiše pred – 40 fotografij sob

Iščete ideje o tem, kako spremeniti notranjost zasebne hiše? Za vašo navdih smo tukaj zbirali 40 fotografij sob pred in po prenovi. Od majhnih dekorativnih sprememb do popolne prenove prostora – tukaj boste našli primere učinkovitih oblikovalskih rešitev za različne okuse in proračun.

Popravila v majhni zasebni hiši

Stopnice v drugo nadstropje v zasebni hiši (24 fotografije): primeri..

1. Kombinacija funkcionalnih segmentov. Povezava v okviru ene premise več območij ne izgublja priljubljenosti. Ta način oblikovanja v zasebnih domovih ni bil nič manj razširjen kot v apartmajih. Kombinacija več funkcionalnih segmentov v eni sobi vam omogoča prihranek prostora in svobodo gibanja, tudi v prostorih majhne velikosti. Takšne studijske sobe imajo praviloma visoko naravno svetlobo – dve ali več velikih oken, v nekaterih primerih steklena vrata (izhod v dvorišče). Kombinirani prostori so udobni z vidika delovanja, čiščenja.

Popravila v majhni zasebni hiši

Zasnova majhne zasebne hiše

Za polnopravno državno kočo ni pomemben njegov obseg, temveč kompetentno načrtovani in realizirani prostor. Kako uporabljati merilnike z največjim donosom, je briljantno pokazal enega najboljših arhitektov na Švedskem Gert Wingardh, ki je uspelo ustvariti povsem osupljiv design majhne zasebne hiše.

V notranjosti lepa jedilnica v zasebni hiši

Vsaka zasebna hiša, od katere je gradnja trajala 20 let ali več, potrebuje večja popravila. Popravljanje zasebne hiše z lastnimi rokami, poleg impresivnih finančnih naložb v gradbeni material, zahteva veliko truda. Obrtnike smo vprašali, kako prihraniti denar in kakovostno popraviti.

Popravila v majhni zasebni hiši

Kako popraviti staro hišo?

In zdaj je prišel trenutek, ko ste se odločili obnoviti notranjost in opraviti popravilo glavne sobe celotnega bivalnega prostora, ki ste ga zasedli – dvorana ali na drugačen način dnevno sobo. Tako radostni dogodek neizogibno spremlja pojav številnih vprašanj. Kako začeti tak dogodek? Kakšne barve in slog je za vas? Kako drugačna je prenova dvorane v stanovanju od prenove iste sobe v zasebni hiši?