Popravila sosednjih mehkih streh

Namestitev 0 Comments
Popravila sosednjih mehkih streh

Popravilo strešne povezave – možnosti

Stičišča na strehi so mesta, kjer pride v stik z drugimi elementi zgradbe, recimo: stene, mine, dimne cevi, deli fasade in drugi. Eden od običajnih vzrokov za uhajanje je slaba namestitev spojev na teh območjih. Voda, ki prodira skozi ta področja znotraj, uniči premaz in kot posledica uhajanja pride.

Popravila sosednjih mehkih streh

Tradicionalni oporniki strehe do sten

Rezultat je zelo trpežna in popolnoma zapečatena stična povezava strehe z različnimi površinami. Takšen poseg služi več kot 20 let in dobro deluje v razponu od -40 ° do + 75 °.

Popravila sosednjih mehkih streh

Mehka strešna spojna naprava

Takšna problemska področja zaprto na več načinov, odvisno od vrste strešne kritine. V razvojni fazi projekta je treba zagotoviti povezavo strehe z zidom. V primeru, da je stena izdelana iz opeke, je med zidarskim zidom stenskega štrlečega na polovici opeke, ki mora kasneje pokrivati ​​mesto spoja strehe na steno in jo zaščititi pred padavinami. Ali pa v steni ostane četrtina opeke, tako da se strešni material lahko pripelje v to vdolbino.

Popravila sosednjih mehkih streh

Popravila mehke strehe – kakovostna rekonstrukcija strehe v zimskem in poletnem času

Povprečna življenjska doba mehke strehe doseže 10-15 let, vendar je to, če so opazili vse značilnosti tehnološkega procesa. "Življenje" strešne kritine je daljše, bolj skrbno in redno vzdržujemo njegovo površino. Vendar je treba opozoriti, da je treba tudi s sistematično nego občasno popraviti mehko streho, in za to obstaja več razlogov.

Popravila sosednjih mehkih streh

Naprava in remont mehkih streh

Velika večina industrijskih stavb sovjetskih in post-sovjetskih stavb ima mehko streho. Zato, remont mehkih streh – dejansko delo za gradbenike. Priporočamo izdelavo mehke strešne naprave ali prenove mehkih streh glede na tehnologijo spajkanja PVC membrane. Ampak, če ste zaradi različnih razlogov odločili, da popravite streho z uporabo sodobnih polimernih bitumenskih strešnih materialov, z veseljem nudimo naše storitve. Imamo veliko izkušenj s takšnimi deli, široko razširjena uvedba mehanizacije v proizvodnji nam omogoča, da smo zelo konkurenčni na ukrajinskem trgu.