Ponovna izgradnja 2sobnega stanovanja v panelni hiši

Notranje 0 Comments
Ponovna izgradnja 2sobnega stanovanja v panelni hiši

Ponovni razvoj: Tipičen apartma v hiši serije 18-01 / 12

Takšno prenovo je treba uskladiti. Možnost 3 (spreminjanje konfiguracije particij brez spreminjanja vlažnih območij in pripomočkov) se lahko uskladi "po delu", to bo zahtevalo pohod v službi One Window, po katerem bodo strokovnjaki izvedli spremembe tehničnega potnega lista za stanovanje.

Ponovna izgradnja 2sobnega stanovanja v panelni hiši

Ponovno razvijanje dvushki: tipičen apartma pred in po njem

To je precej pogosta različica stanovanja v našem času. In celo dostopna v nekaterih regijah. Toda postavitev v takšnih stanovanjih, po mojem mnenju, ni povsem uspešna. In v tem blogu želim povedati našo zgodbo o ponovnem razvoju takega stanovanja. V nobenem primeru nikogar ne pozivam, naj to naredi pravilno, kot smo to storili! Namreč: prvič so zlomili, potem so nas kaznovali, vsi smo zgradili in legalizirali. Traja 8 let!

Ponovna izgradnja 2sobnega stanovanja v panelni hiši

Možnosti za načrtovanje dvosobnega apartmaja

Dvosobno stanovanje je idealna možnost za majhno družino. Ta postavitev je najpogostejša, saj združuje dostopnost in udobje. V dvosobnem stanovanju je veliko bolj udobno, kot v studijskem stanovanju ali enosobnem stanovanju. Obstaja več projektov za oblikovanje najbolj funkcionalnih življenjskih prostorov na podlagi dveh sob.

Ponovna izgradnja 2sobnega stanovanja v panelni hiši

Slabosti

Hiše serije P-44T so razširjene v Moskvi in ​​Moskvi. Zgrajeni so po precej sodobnih standardih, tako da so zunanje stene troslojne betonsko-grelno-betonske plošče debeline 30 cm, zunaj so oblečene z dekorativnimi opekami. Notranje ležajne stene so izdelane iz armiranega betona debeline 14 in 18 cm. V povprečju je višina prostora 2,64 m. Površina dvosobnega stanovanja v taki hiši je 55 m2. m

Ponovni razvoj dvosobnega stanovanja: vse, kar morate vedeti o tem

Dvosobni apartmaji so lahko prostorni in majhni; z dobro toplotno in zvočno izolacijo in ne zelo; z velikimi možnostmi ponovnega razvijanja in popolno odsotnostjo. Edina stvar, ki združuje dvushki, so njihovi lastniki, ki so enako potrebni udobno in funkcionalno notranjost, ne glede na kvadratne metre in pogoje, ki jih ustvari razvijalec.