Pomanjkljivosti okvirnega foruma

Gradnja 0 Comments
Pomanjkljivosti okvirnega foruma

Strani

Hiša je okvir, grelnik 20 cm, notranja imitacija bar, zunaj – blok hiše, mehka streha. Živeli smo od marca 2007, tako da ni nobenih pripomb, edina stvar, ki bi se izboljšala, je zvočna izolacija… V prvem in drugem nadstropju je vse v redu, v 2. nadstropju obstajajo pripombe na dve sobi, ki imajo skupno zidno particijo nato dodatno zvočno izoliran.

Okvirne hiše (59 fotografij): prednosti in slabosti lastnikov

Bil je včeraj na gradbeni razstavi na Kupali. Videl sem stališče urada, ki to počne. Prišel, govoril.
No, seveda, vse je super, ni napak, da, da, da imamo…
Kdo se je resnično soočil? Katere so težave in pomanjkljivosti?
Ideja zagotovo ni slaba, ampak…

Pomanjkljivosti okvirnega foruma

Pregledi okvirnih hiš

Pregledali smo več kot 20 gradbenih forumov, prebrali več kot 300 mnenj lastnikov okvirnih hiš, od katerih smo izbrali 13 najboljših, da odgovorimo na najpogostejša vprašanja naših strank!

Značilnosti okvirjev hiše glede na lastnike

Gradnja okvirjev in okvirnih konstrukcij se je dolgo časa pojavila v naših regijah, vendar je povzročila le najbolj negativne izjave. Do nedavnega je bila tehnologija zapletena zaradi premajhne izbire kakovostnih gradbenih materialov, danes pa so povratne informacije lastnikov in stanovalcev okvirne hiše zelo pozitivne, kar dokazujejo različni forumi. Vendar je vredno ugotoviti, kako resnična so vsa zagotovila in kako dobro je okvirna hiša. Prav tako je treba podrobno obravnavati prednosti in slabosti tehnoloških značilnosti.

Pomanjkljivosti okvirnega foruma

Hiše okvirja so trajne ali ne?

Okenske poletne hiše so proizvajale tudi domača podjetja v oddaljeni ZSSR. Vsakdo se spominja, kako so izgledali v tistih letih vrtnarjenja, ki so bili oprijeti s temi neobčutljivimi zgradbami. Poleg čisto estetskih značilnosti je kakovost tudi ostala zaželena. Od takrat se je v glavah Rusov razvil določen stereotip: okvirna hiša je poceni, kratkotrajna in nizko kakovostna. Danes bomo poskušali ugotoviti, ali sodobne tehnologije uspevajo obvladovati takšne predsodke in ovrednotiti vse prednosti in slabosti okvirja stanovanjske gradnje.