Polyfoam v opečni steni

Ogrevanje 0 Comments
Polyfoam v opečni steni

Topla hiša: opeka in pena

Cena opeke zaradi stagnacije v visoki gradnji se je izrazito zmanjšala. Če je votla keramična opeka M-50 v letu 2007 stala nič manj kot 10 rubljev, zdaj je podana pri 3,8 rubljev. V cenovnem segmentu do 5 rubljev ima kupec že dobro izbiro. Ja, in cement v zadnjih treh letih je padel v ceni več kot podvojil. Torej, kaj lahko o gradnji opečne hiše zdaj razmišlja o tistih, katerih prihranki niso pred kratkim dali nobene možnosti za to.

Izolacija znotraj stene

Z novo konstrukcijo lahko stenska izolacija s penasto plastiko bistveno zmanjša širino temeljev in debelino sten, kar povzroči nižje stroške med gradnjo.

Polyfoam v opečni steni

Vrste opeke z izolacijo in namestitvijo izolacije

Zasebno stanovanjsko stanovanjstvo se hitro razvija. Materiali, kot so beton, kovinska plastika, kovina, armirani beton in opeka, dejansko letijo iz skladišč velikih in malih trgovcev. Zadnji od njih, opeka, stoji sam, saj se izstopa s praktičnostjo. Opečne stene z izolacijo se vedno bolj pogosto uporabljajo na zasebnih objektih. Skoraj nihče ne gradi v celoti iz opeke – vsi uporabljajo kombinirane metode gradnje.

Polyfoam v opečni steni

Ogrevanje pene plastičnih opečnih zgradb

Opeka je najbolj priljubljen gradbeni material zaradi svoje dostopne cene, primerne teže in praktične oblike izdelka. Poleg tega imajo silikati in keramični izdelki posebno moč, kar omogoča, da hiše stojijo iz opeke že več kot sto let. Edina pomanjkljivost tega gradbenega materiala je dobra toplotna prevodnost, to pomeni, da ne more vzdrževati prijetno temperaturo pozimi. Zato so stene stanovanjskih hiš izolirane na različne načine, najbolj priljubljena in cenovno dostopna je izolacija opeke s polistirensko peno.

Polyfoam v opečni steni

Kuhanje površine sten

Po branju tega članka, boste lahko ugotovili, kako enostavno in najhitreje je, da greste svojo hišo zunaj. Podrobno obravnava vse faze izolacijskega dela, prav tako pa daje nasvete o izbiri prave snovi. Zlasti razmišljamo o tem, kako plastično izolacijo pene z lastnimi rokami. To bo poceni, učinek pa bo zelo oprijemljiv. O tej metodi bomo natančno povedali.