Polyfoam na balkonu tla

Ogrevanje 0 Comments
Polyfoam na balkonu tla

Kako izolirati tla na balkonu

Če vaša prenova vključuje zasteklitev balkona in jo pripisujete toplim prostorom vaše hiše, bi morali imeti precej samozavestno predstavo o tem, kako izolirati hišo z lastnimi rokami in zakaj je na splošno potrebna izolacija balkonskega dna.

Polyfoam na balkonu tla

Ogrevanje tal na balkonu z lastnimi rokami: katere materiale naj izberejo?

V primeru segrevanja z ekspandirano glino se to naredi sama plast ekspandirane gline. Prvič (če balkonska ograja ni trdna), je lesena ali druga opaževana na višino 10 cm. Ob oprijemu ob obodu morate namestiti profil svetlobe, ki bo določal vodoravno površino tal. Ker je širina naših balkonov zelo majhna in v redkih primerih je lahko večja od 1 m, se ekspandirana glina lahko napolni z enim neprekinjenim slojem, to je, da ni mogoče namestiti prečnih svetilnikov. Pred polnjenjem tal z ekspandirano glino na podlago morate položiti plastični ovoj, da zagotovite izolacijo vlage.

Polyfoam na balkonu tla

Kako izolirati tal na balkonu z lastnimi rokami

Danes je več apartmajev, kjer je balkon opremljen s celo dnevno sobo. Poleg tega povečuje uporaben prostor sobe, topli balkon povečuje raven udobja v prostoru.

Polyfoam na balkonu tla

Ogrevanje balkona s penasto plastiko DIY: tehnologija in funkcije

Priporočilo: Če je možno, mora poveljnik najti karbamidno peno, ki je izboljšana različica običajne polistirenske pene. Med posebnimi prednostmi karbamidne pene je odlična požarna odpornost (G1 v razredih gorljivosti, ekspandiran polistiren – G4), odporen na večino organskih topil. Prav tako priporočamo, da kot možnost izbirate samonasto peno, označite jo kot PSB-S

Polyfoam na balkonu tla

Kako izolirati tla na balkonu

Balkon brez konca je zdaj težko izpolniti. Kovinska okna in sodobni zaključni material vam omogočajo, da ga spremenite v pravo dodatno sobo ali prostor za počitek. Poleti vse deluje odlično. Toda jesen, zima, pomladi so obdobja leta, ko je na balkonu neudobno. Temperatura zraka se zmanjša, tal pa postane še posebej mrzlo. Mnogi se sprašujejo, kako zagotoviti maksimalno udobje in pogoje na balkonu "vse vremenske razmere".