Polimerna talna tehnologija

Tehnologija 0 Comments
Polimerna talna tehnologija

Vse, kar ste želeli vedeti o polimernih tleh: analiza odtenkov v razsutem stanju

Bulk polimerna tla se imenujejo tudi "tekoči linolej" – tako udobna za uporabo. To je nova beseda v notranjosti, prav tako pa je bogoslužba za industrijske prostore. Vsem notranjim dodatnim vizualnim volumnom zaradi mehkega sijaja in gladke površine. Minimalno krčenje, visoka elastičnost in sodobna estetika – zahvaljujoč tem, katere lastnosti polimernih tleh danes postajajo vse bolj priljubljene v državah CIS, medtem ko so v tujini že dolgo na trgu na prvem mestu.

Polimerna talna tehnologija

Povratni klic

Samonivelirni sistemi, ki temeljijo na tekočih vezivih, so talna samonivelna tla. Skrivnost tehnologije je, da mešanica ni viskozna, se dobro širi po površini, tako da je premaz popolnoma enak. Da bi bolje razumeli, kaj lahko naletite pri popravilu, predlagamo, da si preberete članek o napravi polimernih tal.

Polimerna talna tehnologija

Samonivelirna tehnologija tal

Zelo pomembno! Pri polnjenju polnitvenega sloja uporabite samonivelirno tla samo iz ene serije (označeno na etiketi).
Pri naročanju ločeno navedite, kolikšna količina materiala bo potekala na razsutem sloju.

Polimerna talna tehnologija

Izdelki

Kot že ime pove, ta kategorija industrijskih talnih oblog vključuje samonivelirne sisteme, ki temeljijo na vezivih tekočih polimerov, ki se zaradi svoje nizke viskoznosti porazdelijo na površino podlage in tvorijo gladko in gladko oblogo zaradi polimerizacije. Da bi se izognili nejasnosti, jih je treba razlikovati od suhih pesek-cementnih mešanic z vodo z različnimi polimernimi aditivi, ki se pogosto imenujejo tudi "samonivelirna tla", čeprav niso takšna, ampak služijo kot izravnalni estrihi za linolejska tla parket, laminat itd. ali za popravilo betonskih tal.

Polimerna talna tehnologija

Polimerna tehnologija talnega polaganja

Spol je najpomembnejši del vsake sobe, ki mora izpolnjevati različne zahteve. Vsak od nas, ki razmišlja o napravi tal, želi, da je v oskrbi trajna, praktična, nepretrgana, odporna proti vsem vrstam vplivov. Tla iz polimerov so priljubljen trend našega časa, ki ima poleg navedenih lastnosti tudi številne dodatne prednosti.