Polaganje tal na hlodih

Montaža 0 Comments
Polaganje tal na hlodih

Polaganje in postavitev tal na hlode z lastnimi rokami

Kakovost polaganja zaključnega premaza na surovem substratu je v veliki meri odvisna od pravilnosti sestavljanja lamelne zanke. V procesu dodelave podlage je treba upoštevati vse tehnološke standarde, sicer se bo oblika hitro deformirala, kar bo povzročilo poškodbe končnega tal. V članku bomo preučili značilnosti namestitve zaostanka na traku in monolitnih temeljev ter upoštevali podrobnosti o vgradnji končne prevleke.

Polaganje lesenega dna na hlode

Brez pretiravanja lahko rečemo, da je ta možnost talne obloge že stoletja preizkušena. Tehnologija polaganja lesenega dna na hlodih z manjšimi spremembami je bila uporabljena več stoletij. To je najbolj okolju prijazna rešitev za talne instalacije, hkrati pa ima ta premaz številne pomanjkljivosti in pomembne odtenke, ki jih morate vedeti, preden začnete z delom.

Polaganje tal na hlodih

Lesena tla na hlodih: tehnologija namestitve lag

Zaradi svoje okolju prijaznosti, estetske privlačnosti in naravne naravnosti, ki zagotavlja toplino in udobje po vsej hiši, lesena tla niso izgubila svojih položajev v gradnji države in ne le iz antičnih časov. Če se odločite za takšno možnost postavitve tal kot lesenega dna na hlode, se pojavi veliko vprašanj: kakšne so tla za tla, kako so nameščeni in še veliko več. V tem članku boste našli izčrpne odgovore.

Polaganje tal na hlodih

Polaganje talne plošče na ključ v Kijevu

Vezane plošče – gradbeni material iz več tankih plošč iz lesa. En list furnirja – od 0,1 do 10 mm.. En list vezanega lesa – iz 3 slojev furnirja, vedno liha številka. Listi furnirja so postavljeni strogo pravokotno na vsako prejšnjo ploščo. Zaradi tega je vezan les močnejši. Preberite več o polaganju vezanega lesa na straneh za vezane storitve.

Polaganje tal na hlodih

Polaganje ploščic na tleh: montaža na hlode

Polaganje tal na hlodih

Izbira kategorije je odvisna od namena tla. Če izdelujete tla kot podlago za drugačno vrsto talnih oblog, potem nakup plošč v prvih treh kategorijah ni smiselna. Če boste kot glavno prevleko uporabljali tla iz žlebene plošče, poleg lakiranih, je bolje kupiti plošče najvišje kategorije.