Polaganje ploščic na video opeko stene

Debelina 0 Comments

Postopek polaganja ploščic na steno opeke

Polaganje ploščic na opečnato steno je pomemben korak pri zaključnem delu v hiši. O tem, kako pravilno bo ta postopek izveden, ni odvisna le od zunanje estetike prostora, temveč tudi od trajne oblike ploščic.

Polaganje ploščic na video opeko stene

Polaganje ploščic na steno opeke v kopalnici!

Namesto konkretnega stika uporabite redni premaz. Ostalo je res. Opeka "ljubi" cementni omet. Pod ploščico se omet ne more izogniti. Eunice plus je pogosto ponarejen, ker je lepilo priljubljeno, ne teče.

Polaganje ploščic na video opeko stene

Kako postaviti ploščico z lastnimi rokami – tehnologijo polaganja ploščic

Keramične ploščice se tradicionalno uporabljajo v kopalnici in kuhinji, predvsem zaradi izjemnih lastnosti, kot so visoka vzdržljivost in enostavnost čiščenja. Vendar pa so stroški polaganja ploščic precej visoki. Nato se postavlja vprašanje, kako položiti ploščico z lastnimi rokami? V zvezi s posebnostmi izvajanja teh del bomo o tem razpravljali.

Najboljši odgovor

Ne! Mavec je potreben! Še posebej v Hruščovih. Prepričan sem, da so stene "preobremenjene" + ni geometrije (pravih kotov). Debelina lepila lahko odstranite le majhna odstopanja navpičnice, saj se začne sesati debela plast lepila (plaziti, plavati) in stisniti spodnjo vrsto ploščic. Mavec mokre sobe, po možnosti mora biti na osnovi cementa, vendar je možno in na ometu, ne bo nobenih težav. (Ob upoštevanju glavnih osnovnih tehnologij)

Druga vprašanja o tej temi

Pred 7 leti smo najeti stanovanje v novi stavbi, vse je bilo ometano, stranišče s silikatno opečno kopeljo ni bilo ometano. Led drugič, pogledal sem rekel, vendar bom naredil lepilo, potrebujem 10 vrečk po 25 kg vsakega, kar smo prinesli. Predal nam je kopalnico kot kovček, vse je lepo lepo. Do sedaj je vse ostalo lepo, nikjer se ni nič razbilo, začeli so dokončati kopel. Hiša je opečnato desetiško poslopje. Učitelj je bil z visokošolsko izobrazbo, ampak zato, ker z izobraževanjem so delovna mesta plačevala peni kot preoblačenje… In na ravno ometani steni pri svetilnikih in vsakem norcu bi položili ploščice.