Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Namestitev 0 Comments
Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Tehnologija polaganja talnih plošč

2 farrier
Šel sem skozi povezavo, opisuje, kako to storiti, dali ste povezavo, kako ne storiti, nič ne o tem, kako to storiti.
Zanima me, kako to ne storiti, da v prihodnosti ne bi prišlo do napake?

Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Faze polaganja parketa na betonskem estrihu

Parketna tla upravičeno štejejo za eno najbolj priljubljenih vrst talnih oblog: odlično izgledajo na vseh notranjih fotografijah in se odlično prilegajo v številne slogovne rešitve, so odporne proti zunanjim vplivom, z ustreznim negovanjem pa lahko letijo brez težav. Postopek polaganja parketa (kos in parket) zahteva posebne veščine, brez katerih je rezultat kakovosti nemogoč. Najpogosteje je v pogojih mestnega polaganja parketa na betonskem spojlerju potrebno.

Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Tehnologija polaganja talne obloge na estrihu

Lesena tla so vedno veljali za najboljšo možnost v vsaki sobi, kjer je harmonija pomembna. Parketna plošča je odličen naravni material, ki daje notranjosti harmonijo in lepoto. Podno ploščo je mogoče postaviti na skoraj vsako podlago, obstaja pa tudi veliko tehnologij za njegovo namestitev. V skladu s katero koli tehnologijo namestitve in ustrezno nego za premaz, lahko zagotovite, da bodo tla trajala dolgo časa.

Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Za kaj se uporablja vezan les?

Sodobna parketna lepila so tako dobra, da se lahko parket parketa brez vezanega lesa položi neposredno na estrih, spoj je tako močan, da je zelo težko raztrgati parket iz estriha. Parket na estrihu – to prihrani denar na lepilih, na moznikih, na vajah, na vezanega lesa, na stroške dela, pa tudi na celoten čas popravila stanovanja se zmanjša.

Polaganje parketa na estrih brez vezanega lesa

Parket na estrihu?

Faza tri – parket

Pri polaganju parketa mora biti temperatura v sobi 18-23 ° C, relativna vlažnost 45% -60%. Na parket vpliva pomembna sprememba vlažnosti zraka (padec okoli 30-35%) dvakrat na leto: na začetku in koncu ogrevalne sezone. Če med letom v parketu ne nastanejo razpoke in se ni izteklo, bo vzdržalo celotno življenjsko dobo, ki je za parketna tla 50-80 let ali več. Po polaganju parketa je potreben tehnološki odmor.