Polaganje osnove v 1 opeko

Gradnja 0 Comments
Polaganje osnove v 1 opeko

Kako postaviti kleti iz opeke?

Klet je prehod iz fundacije neposredno na samo strukturo. Njegova ustrezna gradnja ima ključno vlogo pri kakovosti prihodnjega doma. Iz tega razloga je zelo pomembno narediti kompetenten projekt in ga jasno slediti. Pri gradnji kleti je vredno premisliti, kakšen material boste uporabili. Opeka je najprimernejša izbira, ker jo je mogoče postaviti na temelju katerega koli materiala. Iz članka boste izvedeli vse o značilnostih te vrste zidarstva in kako to storiti sami.

Polaganje osnove v 1 opeko

Raztegnemo klet opeke

Večina ljudi verjame, da je gradnja opečne baze nad osnovo mogoča samo, če se upoštevajo visokotehnološke zahteve, da je praktično nemogoče storiti s svojimi rokami. Vendar pa je takšna zgornja meja precej realistična. Samo razumeti podrobnosti tega dela. Začnimo torej!

Polaganje osnove v 1 opeko

Brick polaganje

Opeka – eden najboljših gradbenih materialov. Dolgo časa ni izgubil priljubljenosti. Zlasti pogosto so izdelani opečni zidaki. Omogoča vam, da ustvarite zanesljivo zaščito stanovanjskih prostorov zaradi izgube toplote, prekomerne vlage in podtalnice. Poleg tega se lahko precej prostorno klet uporablja za druge namene, na primer za ureditev kotlovnice, pralnice ali udobnega bivalni prostor z biljardom. Kako zgraditi rdečo opeko kleti? Katere značilnosti je treba upoštevati? O tem in govori.

Brick polaganje

Opeka osnove – zanesljiva, močna in trajna osnova za hišo. Vendar ga ni enostavno zgraditi. Zidarstvo je bilo vedno težko, kar so storili mojstri. Vendar pa življenjske sile postanejo mojstri mnogih. Blagoslov za "znanost" ne zahteva nujno poveljnika. Naučite se sami, teorija je javno dostopna, praksa in izkušnja pa sta čas. Kot so dejali v znamenitem filmu: "Vlak na mačke". Nekajkrat je vredno poskusiti postaviti vogal, nato pa vse poteka dobro, le teorijo je treba spoštovati. In pravzaprav po teoriji naprej.

Polaganje osnove v 1 opeko

Polaganje osnove v 1 opeko

V katerih primerih je mogoče uporabiti opeko debeline 25 cm v enem kamnu.
Zakaj pogosto gradbeniki nerazumno, vendar močno priporočamo polaganje 1,5 ali 2 kamna, tudi za enodnevne stanovanjske stavbe.
Značilnosti tega zidu.