Polaganje kamnine brez šivov

Polaganje 0 Comments
Polaganje kamnine brez šivov

Polaganje kamna brez šivov: brezhibna tehnologija

Dobro nameščena porcelanska lončevina natančno izgleda popolnoma brez ene napake. Učinek poliranja šivov vam omogoča, da dosežete poseben keramični granit brez keramike. Zaradi posebnih fizičnih lastnosti, vključno z vodoodpornostjo, se metoda razlikuje od končne obdelave običajnih keramičnih ploščic. Pomembna razlika je uporaba posebnih orodij, posebnih lepil pri delu s keramičnim granitom.

Polaganje kamnine brez šivov

Popravljena ploščica postaja vse bolj priljubljena, vendar vsi kupci ne razumejo njenega pravega namena.

Sijajne monolitne površine poliranega porcelana, postavljene v skladu s pravili brezšivne tehnologije, izgledajo lepo in elegantno. Brezšivna lončnica je sposobnost ustvarjanja različnih modularnih modelov talne površine. Vizualna odsotnost ploščicnih spojev ne pokvari risbe in daje priložnost, da se razstavijo zanimivi okraski ali mozaiki.

Polaganje kamnine brez šivov

Polaganje kamnine brez šivov

dober dan kupili FAP 60 * 60 cm porcelanasto lončevino, želimo, da ga položimo z min šivom – 1 mm – tako, da izgleda kot trdna pločevina. Nadzornik pravi, da je narobe, moramo zapustiti šive v višini 2-3 mm, drugače, pravijo, hiša hodi, se bo ploščica hodila in plazil drug na drugega in se potisnila in prilepljala drug drugega. zakaj so Italijani v slikah brez šivov?

Priprava na delo

Resnično pravijo, da je moda ciklična, in kar je bilo priljubljeno pred 20 leti, spet postane priljubljeno in inovativno. Polaganje ploščic brez šivov je lahko jasno potrditev tega, ker se je do nedelje ta tehnika štela za neučinkovito in neprivlačno. Medtem ko se danes vse pogosteje približa takšni površinski dekoraciji.

Polaganje kamnine brez šivov

Ali je mogoče položiti keramične ploščice brez šivov?

Ta spor se dogaja že dolgo. Želite videti brezšivne keramične ploščice in to je vaša pravica. Kot oblikovalska odločitev ima pravico do življenja. Posebej za ogledalne ploščice. Brez šivov – zato vam jih ni treba spirati in obnoviti. V vlažnih prostorih so šivi še vedno prekriti s plesnijo. To je še en argument za vaše brezšivne ploščice.