Polaganje kablov v zraku pri koči

Namestitev 0 Comments
Polaganje kablov v zraku pri koči

Nudimo osvetlitev v skednju – praktični nasvet

Zdaj pa govorimo o najbolj zanimivem – kako držati svetlobo v hlevu iz zasebne hiše. Dejansko je namestitev razsvetljave veliko lažje kot pripravljalna dela. Razmislite o primeru preprostejše in hkrati priljubljene metode namestitve – z zrakom v suhem hozbloku.

Polaganje kablov v zraku pri koči

Objavljanje na mestu po zraku

Pozdravljeni Dragi. Prosim za pomoč. Ne tako dolgo nazaj je bila koča pridobljena. Zgradbe in komunikacije ne zahtevajo večjih strukturnih sprememb, z izjemo ožičenja na sami lokaciji. Od prejšnjih lastnikov je dobila PVA, ki je bila ob ograji povsem obesila in se je več kot 20 let pomirila. Le ena žarnica obesna, vendar je načrtovana nadaljnja napeljava v hlev in takoj želim zamenjati celotno stvar. Potrebno je postaviti 70 metrov kabla, približno četrtina tega pa bo potekala po hiši pod streho, ostalo pa tudi po zraku. Pojavilo se je nekaj vprašanj:

Polaganje kablov v zraku pri koči

Navigacija snemanja

Kmečka hiša in poletna počitniška hiša vsak dan prinašajo veliko težav, ki jih morate storiti, ne da bi jih odložili, saj se bodo nerešena vprašanja kopičila kot snežna kepa. Ko se lastnik predmestnega območja sooča z nalogo povezovanja katerekoli naprave ali strukture, ki se nahaja v bližini glavne hiše, nato pa ima v lasti pravila in zahteve za električno omrežje, jo lahko preprosto rešite.

Polaganje kablov v zraku pri koči

Naročnina na novice

Preden neposredno namestimo ožičenje v hiši, se moramo odločiti o električnih aparatih, razsvetljavi in ​​kablu za dacho. Na podlagi vseh razpoložljivih zmogljivosti za prenos podatkov lahko načrtujemo razdelilno tablo. Praviloma so na vhodu v hišo uporabljeni odklopnik in RCD od 100-300mA, kar zagotavlja zaščito pred električnimi napeljavami. Potem, če je potrebno, položite avtomatizacijo, ki odhaja v vtičnico (16 A) in skupino osvetlitve (10 A).

Po pripravi projekta je potrebno skrbno montirati in previdno namestiti ščit na steno.

Kako postaviti kabel pod zemljo

Napajanje oddaljenih porabnikov električne energije na poletni koči je povezano s številnimi težavami. Glavna je postavitev daljnovoda na vse predmete.