Polaganje jajc

Polaganje 0 Comments
Polaganje jajc

Bonus

Polaganje jajc

Piščanci izvirajo iz jajc s tisočimi drobnimi jajci, ki so nerazvita rumenjaka. Ko doseže zrelost, jajce pade v kanal, ki se imenuje jajcevodne cevi, in se začne razvijati.

Priročniki

Za vzrejo Achatina potrebuje partnerja, dve odraslih mehkužcih se dajo v ločeno posodo in zapustita en teden. Igre poroke trajajo od dveh do desetih ur. Polži se obrnejo na genitalije in zamenjajo seme.

Polaganje jajc

Najdeno je najstarejše polaganje jajc dinozavrov

Skupna cicada določa jajca na majhnih suhih vejah. Vse veje, ki jih je Reomur preučil in na katerih je našel jajca, so bile iz duljev. Cicada jajčke najdem poleg dudve, breskve, češnje, vrbe, japonske privetnice in drugih dreves. Ampak to so vse redke. Cicada ljubi nekaj drugega. Potrebuje tanke stebla, začenši z debelino slame in konča z debelino svinčnika, s tanko zunanjo ligno plastjo in bogato celulozo. Če so bili izpolnjeni le ti pogoji, je pasma rastline ravnodušna z njo. Če bi želel navesti vse rastline, na katerih cicada določa jajca, bi moral poimenovati vse polsazne rastline na mojem območju. Omejil se bom, da bom omenil nekatere od njih, da bi pokazali raznolikost prostorov za moda: Spartium junceum, Asphodelus cerasiferus, Linaria striata, Calamintha nepetha, Hirschfeldia adpressa, Chondrilla juncea, Allium polyanthum, Asteriscus spinosus in tako naprej

Polaganje jajc

Postavitev jajc – slika Las Tintoreras, Puerto Villamil

Obisk tega lavskega otoka vključuje pregled samega otoka in snorkeling v njegovi bližini. Med obiskom otoka smo videli iguanas, ki so se spravljali v jajca in se borili za najboljše mesto za njihovo polaganje med seboj. Med plavanjem z masko smo videli ogromen plašč, lepe opazne žarke, pingvine in številne čudovite ribe.

Polaganje jajc

Najdeno je največje polaganje jajc pterosaurusa

Po mnenju znanstvenikov, ki so preučevali celotno sklopko, pterosavrski piščanci niso mogli leteti in potrebovali pomoč svojih staršev. Živeli dinozavri so živeli pred 225 milijoni leti. Zidarstvo s pterozavarskimi jajci je bilo ugotovljeno prej, toda zdaj je največji zidarski zid, ki ima 215 jajc.