Polaganje električnega kabla v ceni tlaka na meter

Montaža 0 Comments
Polaganje električnega kabla v ceni tlaka na meter

Polaganje kablov

Ena od vrst prenosov električne energije je kabelske linije. Potrebni so za dobavo električne energije iz vira energije v sistem oskrbe z električno energijo potrošnika. Kabelske linije je mogoče namestiti v tla, instalacijske strukture (pladnji) ali kabelski vod (predori). Danes se kabelske linije široko uporabljajo skupaj z nadzemnih vodov.

Polaganje električnega kabla v ceni tlaka na meter

Polaganje kabla za napajanje v Ukrajini

Namen strokovne izvedbe dela je načrtovanje kabelskih poti tako, da zmanjša stroške in zagotovi visoko stopnjo učinkovitosti, da zaščiti jedro pred korozijo, poškodbami, vibracijami in temperaturnimi nihanji. Kabelska pot mora imeti najmanjšo pot, v kateri se zmanjša število križišč s sosednjimi komunikacijami.

Montaža in polaganje kablov

Namestitev in vgradnja električnega kabla se praviloma začne s projektom polaganja kablov, preverijo se kabelski koluti, preverja se celovitost izolacije in obloge kablov. Obstajajo naslednji načini polaganja kablov – ročno in mehansko polaganje. Mehanizirana metoda, s pomočjo kablov, zmanjšuje čas namestitve za 30 krat. Načelo kabelske plasti je kopanje jarka z mehanizmom s posebnimi klinastimi noži na vnaprej določeno globino 0,7-1,3 m, in ko se premikate, je položen kabel, ki se odvija od bobna, nameščenega na kabelski plasti. Če je kabel položen pod komunikacijo (tramvaji in železnice, ceste, drugi kabli, cevovodi), potem je na križiščih kabel položen v cevi, da se zaščiti pred različnimi vrstami poškodb.

Napeljava napajalnega kabla

Polaganje električnega kabla je odgovorno in težko delo, katerega kakovost neposredno določa električno energijo stanovanjskih hiš, industrijskih kompleksov in drugih objektov. Zagotavljanje teh storitev vključuje skupno, dobro usklajeno delo celotne ekipe. Naše podjetje ima električarje, inženirje, šefe in druge strokovnjake, zato izvajamo namestitev električnih kablov na ključ. Za naše stranke to pomeni prihranek časa in truda: vam ni treba iskati in zaposliti strokovnjakov, le da morate oddati naročilo, mi pa bomo storili vse ostalo.