Polaganje baze

Debelina 0 Comments
Polaganje baze

Kako samostojno opraviti polaganje pokrova?

Podstavek je spodnji del stene, ki se nahaja zunaj stavbe na temelju. To je vmesna struktura, ki se nahaja pod nosilnimi stenami in nad osnovo. Hiše stene ščitijo pred padavinami, če hiša nima klete, vzame na sebi pritisk zemlje, ki je pokrit v obodu hiše. Poteka konstantno obremenitev, ki jo ustvarijo stene, v nekaterih primerih pa lahko služi tudi za oblikovanje konture temeljev (če se oporo ne uporablja za oplemenitenje).

Polaganje baze

Brick polaganje

Opeka – eden najboljših gradbenih materialov. Dolgo časa ni izgubil priljubljenosti. Zlasti pogosto so izdelani opečni zidaki. Omogoča vam, da ustvarite zanesljivo zaščito stanovanjskih prostorov zaradi izgube toplote, prekomerne vlage in podtalnice. Poleg tega se lahko precej prostorno klet uporablja za druge namene, na primer za ureditev kotlovnice, pralnice ali udobnega bivalni prostor z biljardom. Kako zgraditi rdečo opeko kleti? Katere značilnosti je treba upoštevati? O tem in govori.

Polaganje baze

Brick polaganje

Opeka osnove – zanesljiva, močna in trajna osnova za hišo. Vendar ga ni enostavno zgraditi. Zidarstvo je bilo vedno težko, kar so storili mojstri. Vendar pa življenjske sile postanejo mojstri mnogih. Blagoslov za "znanost" ne zahteva nujno poveljnika. Naučite se sami, teorija je javno dostopna, praksa in izkušnja pa sta čas. Kot so dejali v znamenitem filmu: "Vlak na mačke". Nekajkrat je vredno poskusiti postaviti vogal, nato pa vse poteka dobro, le teorijo je treba spoštovati. In pravzaprav po teoriji naprej.

Popravite zidne opeke

Osnova je zelo pomemben del hiše. Teža stavbe prenaša na podlago, zagotavlja toplotno izolacijo kleti ali kleti, izboljša videz hiše. Klasične lastnosti kleti imajo zelo močan vpliv na videz stavbe, zato je treba poleg zaščite pred vlago, toplotno izolacijo in trajnostjo dobro kakovostno postaviti tudi klet.

Debelina opeke

Da bi se vrstice opeke združile v eno trdno monolitno strukturo, se uporablja sistem liganja šivov. Za teorijo predlagamo, da se seznanite z osnovnimi pravili opeke.