Polagajte balkon z opeko

Gradnja 0 Comments
Polagajte balkon z opeko

Kako narediti masivni opečni balkon

Kaj je še žalostnejše, najpogosteje na odprtem balkonu, namesto trdnih pregrad, pritrdite rešetke. Pogosto so zelo nizki. V tem primeru lahko gre na balkon ali ložo preprosto nevarno. Če želite ogreti balkon in namestiti plastične okvirje, je enostavno nemogoče storiti – gradnja parapetov ne bo omogočala, da bi bili ustrezno zavarovani. Če želite to narediti, potrebujete trdno, trajno in široko bazo. Poleg tega so pogosto situacije, ko ograja preveč štrlijo čez balkon in njena navpična verzija ne sovpada z prekrivanjem tal. Nato je potrebno ustanoviti nov temelj.

Polagajte balkon z opeko

Opeka na balkonu

Opeka na balkonu v Tolyatti je nedavno postala vse bolj priljubljena. Vedno bolj, ko gre za zunanjost balkona ali lože, ljudje izberejo druge končne materiale – opeke. To ni presenetljivo, saj opeka ni le močna in zanesljiva, temveč tudi estetsko zelo privlačna, seveda pod pogojem, da je opeko na balkonu opravil strokovnjak na svojem področju, z bogatimi izkušnjami, previdno in lepo, izdelavo vseh potrebnih izračunov in v skladu z varnostnimi predpisi. Konec koncev, opeke na balkonu ali ložo, ne morete vedno.

Opeka, ki se nahaja neposredno na ložo

Ko uporabljate Internet Explorer 10 in mlajše, je mogoče nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo.
Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Polagajte balkon z opeko

AiF.ru | Pojasnitev, kaj se dogaja

Brick, pene blok in pesek betonskih blokov (balkon segrevanje ni edina funkcija) se uporabljajo povsod za reševanje številnih konstruktivnih nalog. Najprej zidava ščiti prostor balkona od podnebnih pojavov – vetra, dežja in snega.

Polagajte balkon z opeko

Topel balkon: nasveti za segrevanje sami

Balkoni v visokih stavbah niso namenjeni za stanovanja, temveč za gospodarske namene. Zato standardi ne zagotavljajo svoje izolacije, ki zadošča za uporabo tega prostora kot življenjskega prostora. Toda v zadnjem času se ta življenjski prostor vse pogosteje uporablja z največjimi koristmi.