Pokrita terasa storite sami

Gradnja 0 Comments
Pokrita terasa storite sami

Vrste verandah

Veranda je tradicionalni element države. Če se je prej zdelo majhno razširitev, ki služi kot koridor ali pomožna soba, potem sodobne verande opravljajo veliko več funkcij. Lahko jih uporabljamo kot poletne jedilnice, zimske vrtove ali prostore za rekreacijo.

Pokrita terasa storite sami

Izbira najboljše možnosti za zaprto teraso

Zaprta terasa je eno izmed najboljših krajev za sprostitev na poletni koči. Tukaj se lahko skrijete pred dežjem in berete knjigo pod hrupom kapljic ali pijete skodelico čaja v poletnem večeru, ki vdihne vonj cvetov.

Pokrita terasa storite sami

Kako opremiti zaprto verando: načrtovanje, gradnja

Oblikovanje in izbor materialov

Zaprto verando v hišo z lastnimi rokami – skupna rešitev, in številni lastniki stanovanj načrtujejo, da ga zgradijo takoj, ko gradijo hišo. V tem primeru bo stavba imela skupno podlago, ki se bo izognila številnim težavam. Če veranda prvotno ni bila vključena v projekt, bo gradnja povezana z več dodatnimi težavami.

Pokrita terasa storite sami

Verandah v hišo z lastnimi rokami: projekti, fotografije zanimivih idej

Če niste sirovali dodati verande v hišo že dolgo časa, preberite članek »Veranda v hišo s svojimi rokami: projekti, fotografije najboljših sob«. Edinstvene rešitve odprtih in zaprtih možnosti vas bodo prepričale, da morate razširiti verando, ki bo kasneje postala priljubljeno mesto v hiši za vas in vaše goste. Uporabil bo kot povezavo, ki povezuje udobje hiše z odprto naravo. V poletnem času bo veranda zaščitila pred vročino, v jeseni pa se je lepo ogreti z vročim čajem pod hrupnim dežjem.

Pokrita terasa storite sami

Vsebina članka

Na številnih hišah in vikendah zdaj vidite terase. Dejansko je ta razširitev že zdavnaj prenehala veljati za znak razkošja, postala je na voljo. Veranda je odličen kraj za vodenje srce do srca, zvečer ali jutranji čaj. In kako lepo preživeti mirno poletno noč na prostem! To je oblikovanje, ki naredi videz vrta in mesta popolnoma končano. V tem članku bomo povedali, kako na koči narediti teraso z lastnimi rokami, narediti korak za korakom navodila in prikazati tudi risbe, fotografije in video materiale.