Podnožje iz porcelana iz kamna

Tehnologija 0 Comments
Podnožje iz porcelana iz kamna

Soočanje s kletnimi ploščami

Podstavek katerekoli konstrukcije se postopno uničuje zaradi prodora vlage in sprememb temperature. Zato bo le ob kleti s porcelanskimi lončki zagotovljena zanesljiva zunanja zaščita pred vsemi vrstami negativnih vplivov. Ugotovimo, kakšen material je, katere lastnosti se razlikuje in kako se izvede keramična granitna obloga.

Podnožje iz porcelana iz kamna

Podloga iz porcelanskega lonca – prednosti in slabosti takega zaključka

Pri gradnji kakršnekoli konstrukcije (zlasti hiš) ima klet zelo resna vloga. V tem delu stavbe je dodeljenih veliko funkcionalnih nalog. Toda površina baze, kot tudi na celotni strukturi na splošno, je obvezna za opravljanje zaključnih del – to je pomembna točka, ki jo graditelj lahko razume. Ampak obstaja popolnoma upravičeno vprašanje – kateri materiali so primerni za takšno nalogo? Danes se zelo pogosto sooča s porcelanskimi lončarji.

Podnožje iz porcelana iz kamna

Dekoriranje kleti hišne keramike

Soočanje s kletjo v hiši se izvede takoj po zaključku glavnega gradbenega dela. Za dekoracijo se uporabljajo različni materiali, ki so bolj ali manj primerni za pokritje kleti iz vlage, tal in vremenskih pogojev. Pri izbiri zaključnega materiala je vredno razmisliti o možnosti porcelanskega lončenja za sokle. V zadnjih letih se zaradi svoje estetske privlačnosti in visoke učinkovitosti vse bolj uporablja.

Podnožje iz porcelana iz kamna

Končna tehnologija keramičnega granita

Porcelan ploščice niso poceni materiali. Izgleda bogato. Razdelite jih na podlago in stopnice. Montiran na izolacijo. Toplota je odlična. Za vgradnjo uporabite Perfekta® lepilo "KERAMOGRANIT". Uhl 3 kg lepila na kvadratni meter. Ni poceni, ampak zanesljiv.

Podnožje iz porcelana iz kamna

Cene storitev

Podlaga te vrste izgleda spektakularna, a hkrati je precej draga. Izvaja se najpogosteje iz peščenjaka ali apnenca, čeprav so osnove granita ali marmorja. Ploščice so lahko različne, od majhnih elementov, ki so podobni velikosti opek, do velikih plošč s širino, ki je enaka višini baze. Ploščica se razlikuje v različnih računih: se zgodi gladko s polirano ali polirano površino, vključno z granulirano površino in celo ruševinami.