Podjetje hiše za stalno prebivanje

Gradnja 0 Comments
Podjetje hiše za stalno prebivanje

Katalog hiše Country House

Smo eden vodilnih na trgu za gradnjo lesenih hiš, hiš iz brunaric, hiš iz ljepljenega lesa in hiš iz zaobljenih hlodov. Drevo je živi material in hiša, ki je zgrajena iz lesa, vedno diha. Prenehanje izbire na hiši. Naredite pravo izbira v svoji prihodnosti. Katalog državnih hiš je naša arhitekturna baza, ki je specializirana za oblikovanje in prodajo končnih hiš. Imamo več kot 1000 projektov, ki prinašajo udobje. So moderni in energetsko učinkoviti. Naše ponudbe so zasnovane tudi za naročila posameznih stavb. Na naši spletni strani boste našli tudi katalog okvirnih hiš.

Izbrani parametri

Okvirne hiše – projekti, ki jih podjetje "Terem" gradi v kratkem času. V povprečju gradbena dela ne trajajo več kot dva meseca, lahko se takoj poravnate, ker se stavba ne skrči. Lesene hiše iz podjetja "Terem" gradijo brez vezave na sezono zaradi hitrosti dela: materiali so pripravljeni za vgradnjo, sestavljeni sklopi pa so sestavljeni pod nadzorom proizvodnje. Stavbe, predstavljene v katalogu, so primerne za sezonsko in stalno prebivališče.

Podjetje hiše za stalno prebivanje

Končane lesene hiše

Ste že dolgo razmišljali o hiši ali koči? Že imate spletno mesto? Svetujemo, da se ne gradi dolgo časa in da bo poskrbljeno, da se na primestnem območju pojavijo nove stavbe. Gradbeno podjetje "Terem" vam bo pomagalo pri tem!

Podjetje hiše za stalno prebivanje

Gradnja hiš "ključ v roke"

Cene veljajo na dan pošiljanja ustanove. Cene vključujejo stroške dostave domu v polmeru do 100 km (250 km do vseh hiš Malyshove serije, gazebos in kopališč do 6×6 metrov v velikosti s podstrešjem) iz naše proizvodne baze v Bronnitsyju v Moskvi ter montažo in namestitev brigade. Cene so označene na "poletni" opremi, ki jo lahko podrobneje seznanite s hišno kartico.

Podjetje hiše za stalno prebivanje

Podjetje Terem je zanesljiv dobavitelj in kakovostni garant na zvezni ravni!

Lesene nepremičnine so nedavno postale zelo priljubljene. Odlikuje ga visoka zmogljivost, vizualna privlačnost in dolga življenjska doba. Hiše iz bara za stalno prebivališče so svetleči predstavnik okolju prijaznih materialov, ki pozitivno vplivajo na zdravje osebe, ki živi tukaj.