Ploskve 4 tkane dimenzije

Oblikovanje 0 Comments
Ploskve 4 tkane dimenzije

Kakšno hišo lahko zgradite na 4 hektarja

Cilj izboljšanja 4 vezave ploskve je pretvorba vrtnega zemljišča v čudovito eleganten prostor, čim bolj zaprto od okoliških parcel. Vrt je bil naravni podaljšek notranjosti hiše.

Ploskve 4 tkane dimenzije

Ustvarimo krajinski projektni projekt poletne koče na 4 hektarjev: fotografija majhne ploskve

Postavitev poletne koče na 4 hektarja naj bi zadostila minimalnim potrebam počitka na vrtu, poleg tega pa bi morala vključevati vse potrebne gospodarske objekte za oskrbo vrta in oblikovanje okrasne krajine.

Ploskve 4 tkane dimenzije

Tkanje zemlje je, koliko ali kaj lahko postavimo na takšen prostor

V šoli, v pouku matematike, dobimo idejo o takih količinah, kot so tkanje, hektar, hektar. Mnogi ljudje se spominjajo, da je to 1 tkanje zemlje in da so njegove dimenzije enake 100 kvadratnih metrov, od koder je izviralo ime. Zdi se, da je to veliko, vendar če to območje naredite enostranski pravokotnik, potem dobimo prostor, omejen s stranicami 10 metrov. Na tej spletni strani lahko zgradite majhno hišo, kjer boste imeli nekaj brezplačnih zemljišč za gredice ali več postelj. To pomeni, da je tkanje zemlje dejansko zelo majhna dodelitev, nato pa bomo preučili, koliko in kaj se lahko prilega temu. Toda ponavadi nihče ne preseže tal s takšnimi skromnimi deli.

Landscape design plot 4 vezavi

Imeti prijeten vrt – kaj bi bilo lahko lepše? Na žalost ga vsi ne morejo privoščiti. Vendar pa lahko s celo majhno površino 4 tkanja ustvarite majhen košček raja, dišečega z magičnimi aromami in prijeten pogled z različnimi nenavadnimi rastlinami in cvetjem. Če želite običajni del zemljišča pretvoriti v mojstrovino, se morate naučiti osnovnih pravil za oblikovanje krajine in dodati temu letu svojega domišljije.

Ploskve 4 tkane dimenzije

Kako izračunati tkanje zemljišč na mestu? Kaj je enako tkanju?

Beseda "tkanje" se pogosto nahaja v neformalni komunikaciji ljudi, zlasti tistih, povezanih z zemljo. Da, da, kakšni vrtnarji ne vedo, koliko hektarjev zemljišč na svoji parceli? Oh, stara generacija natančno in srce si zapomni tri ali šest sto kvadratnih metrov!