Ploščica pod mozaik

Namestitev 0 Comments

Ploščica pod mozaik

Ploščica v mozaiki je zunaj podobna mozaiku, vendar je hkrati tudi celotna ploščica. Prednost njegove uporabe je, da se po fugiranju ne more razlikovati od mozaika, saj je cena materiala precej nižja in namestitvena dela bodo cenejša. Drugi plus – mozaik ploščice vizualno povečuje velikost prostora. V mozaičku ploščici načeloma ne velja – za kopel ali kuhinjo, zato se spodaj izbira lahko uporabi tudi za dekoracijo predpasnika.

Ploščica pod mozaik

Tile mozaik za kopalnico. Keramične mozaične ploščice (mozaični ploščice)

Mosaic ploščice že dolgo uporabljajo pri dekoriranju, zdaj pa z rastjo števila gradbenih projektov in razpoložljivostjo materialov se je njihova priljubljenost povečala le. Vse keramične ploščice za mozaik so enostavne za namestitev, različne oblike, dostopne cene. Poleg tega je značilna tudi številne funkcije, ki jih ločijo od ostalih končnih materialov za kopalnico.

Ploščica pod mozaik

Okrasitev prostorov z mozaikom je znana že od nekdaj. Z njeno pomočjo so ustvarili neverjetne mojstrovine, nekateri od njih so preživeli do današnjih dni, ki vzbujajo občudovanje in spoštovanje nadarjenosti starodavnih mojstrov. Danes je mozaik doživel njegovo ponovno rojstvo. Težko je najti bolj priljubljen material s katerimi se soočajo: ploščate površine vedno izgledajo prijetno, lepe in drage. In ni poceni. Včasih zelo. Ampak to ni razlog za opustitev zamisli o preoblikovanju vaše kopalnice ali kuhinje v čudovito kopalnico ali razkošno jedilnico. Sodobna tehnologija je proizvajalcem materialov, ki se soočajo, omogočila ustvariti edinstven izdelek – ploščice z imitacijo mozaikov.

Ploščica pod mozaik

Mosaic ploščice za kopalnico

Ena izmed najbolj priljubljenih, cenovno dostopnih in praktičnih možnosti za zaključek kopalnice je keramična ploščica. Število njegovih imen, velikosti, tipov in barv je težko predstavljati.

Ploščica pod mozaik

Mosaic ploščice

Tile mozaik je sodoben premaz, vendar so korenine še vedno v globoki preteklosti. Vsako leto so takšni izdelki izboljšani in maksimalno razviti. Mozaik se lahko izvaja na različnih ciljnih področjih.