Ploščica na fotografijah na kuhinjski steni

Oblikovanje 0 Comments
Ploščica na fotografijah na kuhinjski steni

Stopnice za izbiro ploščic

Redko moderna zasnova kuhinje brez uporabe keramičnih ali kamnitih ploščic. Težko si je predstavljati bolj praktičen in estetski premaz za kuhinjski predpasnik. Pri nekaterih kuhinjskih slogih je značilno, da uporabite keramiko ne samo za obrnitev površine med delovnimi ploščami in zgornjim slojem kuhinjskih omar, temveč tudi za tla in celo stene. Da bi zagotovili zanesljivo zaščito kuhinjskih površin pred vlago in temperaturnimi nihanji, ne premikajte prostora v kopalnico ali kopalnico, prenesite slogovne, barvne in teksturne kombinacije, pri izbiri keramičnih ali kamnitih ploščic si je treba posebno pozornost nameniti.

17 trendov v oblikovanju kuhinjskih ploščic 2017

Ploščica pod opeko je še vedno pomembna. Lahko je drugačne velikosti in barve, mat ali glaziran. Masivni zidovi ali majhne opeke bodo v notranjosti kuhinje različnih stilov videti impresivno. Zelo ekološko, takšna keramika bo v notranjost v slogu Provence in v moderni kuhinji s preprostim lakonom.

Ploščica na fotografijah na kuhinjski steni

Pozitivne stranice stene kuhinjskih plošč

Ploščica v kuhinji je najbolj praktična in morda najpogostejša vrsta končnega materiala. Ploščice v kuhinji se lahko uporabljajo za dekoriranje sten, tal in celo strop. Še vedno pa se le redko ne uporablja za oblikovanje delovnih površin kuhinjskega pohištva. Toda, poleg praktičnosti, lahko ploščice tudi neverjetno lepoto in izvirnost!

Ploščica na fotografijah na kuhinjski steni

Tile za kuhinjo na predpasnik in za tla

Ploščice za oblikovanje kuhinje – danes najbolj priljubljen material. Lahko se omejite samo s predpaznikom za delovno področje, ali pa lahko postavite stene, tla in celo strop! Slike o tem, kako izgleda ploščica v notranjosti kuhinje (vključno s tlemi), si lahko ogledate spodaj.

Ploščica na fotografijah na kuhinjski steni

Kuhinjske ploščice

Začetek ureditve kuhinjske sobe, se pozornost namenja stenam in tleh. Tukaj so oblazinjeni različni materiali, toda ploščica je najbolj priljubljena. Zaradi širokega spektra in visoke kakovosti opravlja ne le dekorativno funkcijo, ampak tudi zanesljivo ščiti stenske in talne površine pred škodljivimi dejavniki.