Parkirni video

Polaganje 0 Comments
Parkirni video

Samostojna parketna tla: pravila za pripravo temeljev in delovno tehnologijo

Ne glede na to, kako težko razvijalci inovativnih talne obloge poskušajo izboljšati gradivo, se oči racionalnega lastnika stanovanjske nepremičnine vedno obračajo na parket in masivne klasike. Kljub ogromnemu številu naprednih dosežkov na tem področju je še vedno pomembno, kako pravilno izdelati parket s svojimi rokami. Navsezadnje domači obrtniki, ki si prizadevajo postaviti neverjetno tla iz lesenih desk, verjetno še niso prevedli.

Parkirni video

Tehnologija "plavajoče tla"

Vsak, ki podzavestno išče udobje. Tako v javnem kot v bivalnih prostorih je ta občutek v veliki meri odvisen od tal. Vse vrste parketa (vključno s tlemi), trajne, zanesljive in lepe. Tehnologije, ki se uporabljajo v proizvodnji, se nenehno spreminjajo, kakovost tega materiala se povečuje. Tla so cenejša od drugih vrst parketa, kar omogoča pridobivanje okolju prijaznih lesenih talnih oblog po nižjih stroških. Prav tako je pomembno, da grebeni in utori vzdolž robov omogočajo samostojno izvedbo instalacije.

Parkirni video

Polaganje parketa

Talna obloga igra pomembno vlogo v notranjosti. Poleg estetske strani je pomembno tudi udobje in udobje. Leseni parket velja za klasično možnost za parkiranje v sobah. Uporablja se lahko v spalnicah, v jedilnicah, na hodnikih in v drugih prostorih.

Parkirni video

Delo parketa

Ne samo barvni odtenek parketa je odvisen od vrste lesa, ampak tudi njegove trajnosti, saj imajo različne vrste lesa različne trdote in odpornost proti vlagi. Na primer, bor in drugi iglavci se zaradi svoje izjemne mehkosti ne uporabljajo za izdelavo parketa. Na borovem parketu, tudi če se odpre z več slojev laka, se bodo pojavile sledi pete in ostrih predmetov.

Parkirni video

Polaganje talne plošče

Polaganje trdne plošče ima svoje značilnosti. Na primer, polaganje je izvedeno samo na tog način, saj se oplaščenje ne sme izvajati na toplem nadstropju – z rednim ogrevanjem lesa, izgubi vlago in poškoduje polaganje. Polaganje je priporočljivo za velike prostore. Polaganje morajo opraviti samo strokovnjaki.