Parapet vozel dwg

Namestitev 0 Comments
Parapet vozel dwg

Rusija

Risbe v formatu DWG. Naprava nagnjene strehe iz ravnih azbestno-cementnih ploščic: – možnosti za ploščate postavitve. Kombiniran estrih iz dveh ravnih stisnjenih krizotilnih cementov. 2.1.36 V krajih razlike med višinami, ki se spajajo s streho do parapetov. 2.1.44 V strehah s parapetom, višjim od 450 mm, se podira preproga za vodo -. Prenesite dwg vozlišča strehe, fasade. Risbe pasivne strelovodne strešne zaščite – DWG · Strešni ograji.

Parapet vozel dwg

Poliuretanska pena

V tem oddelku bodo strešniki in oblikovalci našli glavne standardne enote za postavitev ravnih streh in klete. Kot osnovo za načrtovanje in izvedbo dela na objektu se lahko sprejmejo tipične odločitve. Te rešitve so vsebovane v standardih organizacije DORKEN LLC: STO 96334898-001-2011 "IZOLACIJA STREŠKOV IN STENOV ZGRADB IN STRUKTURE Z UPORABO DELTA® FILMOV. Materiali za načrtovanje in risbe vozlišč. Navodila za montažo "in ena HUNDRED 96334898-002-2011" HIDRAVLJENSKI PODIZVAJALNI DIZAJN STAVB IN KONSTRUKCIJE Z UPORABO DELTA® MEMBRANOV. Materiali za načrtovanje in risbe vozlišč. Navodila za namestitev. "

Parapet vozel dwg

1. Toplotna izolacija kletnih sten

Ta razdelek prikazuje risbe vozlišč, ki so jih razvili strokovnjaki San. Tic. Offis. Inc v Nemčiji. Montažne risbe so bile razvite z uporabo posebnega programa modeliranja pod različnimi vremenskimi pogoji, pod vodstvom izkušenih inženirjev.

Parapet vozel dwg

Vzdolžne prezračevane fasade ZERRINGER

1. Skupina strukturnih enot za prezračevane fasade ZERRINGER za obloge z aluminijastim kompozitom vključuje 35 listov, izdelanih v formatu dwg v AutoCAD 2007. Komponente vključujejo povezave z okenskimi in vratnimi strukturami, sistemi namestitve za obrnjene sisteme itd. Ta niz vozlišč vam omogoča, da bistveno pospešite razvoj projekta obloge z aluminijastimi kompozitnimi ploščami z uporabo sistema ZERRINGER.

Parapet vozel dwg

Pojdi na domačo stran Binga

Podjetje ZinCo GmbH obstaja od leta 1957, je vodilni svet in inovator na trgu "zelenih" in upravljanih streh.
Glavni cilj ZinCo je izboljšati odnos med ljudmi in naravnimi habitati.