Osvetlitev strehe

Kako narediti 0 Comments
Osvetlitev strehe

Družinska zguba

Prav tako lahko naredite pravi NANDLE LUSTER iz rezanih steklenic. Kako razrezati steklenice in kako narediti takega lestenca, vam bom povedal v ločenem članku "Lestenec s svečami – mi naredimo LEKCIJO ZAČETIH".

Osvetlitev strehe

Kako izbrati osvetlitev krošnje

Ta zasnova ima videz rednega vrtnarjenja, v kateri so postavljeni cvetovi, vendar z majhnim dodatkom – znotraj njih so vgrajene LED, ki zagotavljajo osvetlitev. Napajanje napajajo baterije ali napajanje. Te vaze so videti zelo izvirne in nenavadne, kar je bil razlog za široko uporabo tega načina osvetlitve pri vseh vrstah praznovanj na svežem zraku. Poleg tega je mogoče osvetljevalne vrečke kupiti, ampak tudi najeti, kar je tudi v nekaterih primerih zelo priročno.

Osvetlitev strehe

Osvetlitev pod krošnjami zasebne hiše

Za vsako premišljeno zunanjost je vsaka malo stvar pomembna, lastniki hiše pa lahko preživijo veliko časa in poskušajo ugotoviti osvetlitev terase. Nudimo vam preproste možnosti in vam povemo, kako osvetliti pod krošnjami zasebne hiše, da bi vašemu domu dali poseben čar in čar. Preverite, kako enostavno je preoblikovati svojo spletno stran z več pravilnimi viri svetlobe!

Osvetlitev strehe

Sveče pod streho

Prisotnost razsvetljave območja pod streho omogoča večerno srečanje na dvorišču, popravilo avtomobila zgodaj zimsko jutro, tiho sprehod od vrat do verande pozno ponoči, preberite knjigo na stolpu za zibanje… Obstaja veliko možnosti za uporabo!

Osvetlitev strehe

Kako organizirati razsvetljavo v zasebnem dvorišču?

Naslednja, nič manj pomembna možnost za osvetlitev dvorišča zasebne hiše – varnostna razsvetljava. V tem primeru se luči uporabljajo na nosilcih, ki so namenjeni obrobju celotne lokacije, parkirišču in glavnem vhodu. Če želite varčevati z elektriko in pravočasno, da bi razumeli, da na vašem spletnem mestu obstaja nepooblaščena oseba, je priporočljivo uporabiti žaromete LED z zaznavalom gibanja. Takšne svetilke vključijo svetlobo le, če se giblje v zaznavnem območju senzorja. Vidite lahko, kako izgleda razsvetljava varnostnega dvorišča stanovanjske hiše, lahko uporabite naslednje primere fotografij: