Opeka ki leži pod kvadratom

Oblikovanje 0 Comments
Opeka ki leži pod kvadratom

Soočanje s fasado hiše, polaganje opeke pod predlogo

Običajno obrnjena opeka ima velike napake v velikosti in geometrijskih oblikah, zaradi česar je obrnjena proti fasadi s takšno opeko zahteva odstranitev napak z uporabo cementne pesek malte. Praviloma specialist napolni šivanje z rešitvijo, po kateri s pomočjo spajanja daje končni videz. Zaradi tega je fasadna obloga zmešana in ima grdo videz.

Izračunavanje ocen je začetna faza gradnje. Iz njegove natančnosti je odvisno, ali bodo nepotrebne odpadke, bodo gradbeniki imeli čas za dokončanje projekta pravočasno, ali bo dovolj materialov.

Kljub pojavu armiranobetonskih konstrukcij in drugih gradbenih materialov je opeka še vedno univerzalna komponenta za oblikovanje sten. Ni vedno mogoče polagati s svojimi rokami – pomanjkanje izkušenj, čas vam ne omogoča, da to delo opravite sami. Zato je treba pred najemom strokovnjakov analizirati stroške svojih storitev.

Opeka ki leži pod kvadratom

Montažna tehnologija z malto

Pri polaganju dekorativne dekorativne opeke za zunanjo oblogo je treba poskrbeti ne le za moč obložene stene, temveč tudi za estetski videz šivov med bloki. Za to tehnologijo se uporablja – opeka za spajanje. Metoda pomeni dodatno obdelavo zunanjih sklepov med bloki, da bi jim dali dekorativno dobro urejen videz.

Opeka ki leži pod kvadratom

Iščete delo?

Izračun opeke je najpomembnejši, saj določa stroške gradnje stene. Točnost rezultatov bo visoka, saj pri izračunu upoštevamo ne samo dolžino in povprečno višino sten, temveč tudi dimenzije vrat in okenskih odprtin. Istočasno upoštevajte, da se glasnost lahko izračuna tako za celoten objekt kot tudi za njegov posamezni del. Dolžino in višino sten je treba nastaviti v metrih. Če je stena opremljena z betonskim pasom, odštejte višino tega pasu.

Opeka ki leži pod kvadratom

Opeka, ki se nahaja v mestu Bucha

Ko uporabljate Internet Explorer 10 in mlajše, je mogoče nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo.
Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.