Opažni sklop

Kako narediti 0 Comments
Opažni sklop

Montaža opažev v Ukrajini

Opažni sklop je izvedba del za izdelavo konstrukcij iz lesenih ali kovinskih elementov, namenjenih za vlivanje gradbenih mešanic vanj in izdelavo teh mešanic v utrjeni obliki zahtevane oblike. S pomočjo oplate dobijo nadzemni monolitni del kleti.

Opažni sklop

Kako narediti temeljni opaž

Opaž je vrsta gradbene opreme, ki je potrebna za izdelavo monolitnih elementov gradnje iz betona in armature. V tem primeru se betonsko polivanje odvija v prostoru, ki ga omejujejo opažni elementi (plošče ali plošče). Ker je beton v obliki oblike opaž, so posebne zahteve postavljene na kakovost svoje delovne površine, točnost proizvodnje in namestitve. Ko je gradbeno mešanica popolnoma suha, se oplaščenje razstavi (za odstranljivo opažo) ali ostane na mestu (za fiksno oplaščenje).

Opažni sklop

Montaža opažev za podlago trakov

Prednost trakove temelj je, da uporaba naprave težke gradnje ni potrebna, če je nameščena. Zaprti kontur kasete, okrepljen s kovinsko strukturo, bo moral vzdržati težo trdega materiala, iz katerega bo zgrajen vaš prihodnji dom. Pazljiv lastnik bo cenil vrednost za denar.

Opažni sklop

Kako narediti opaž za podlago traku

Pri nameščanju opaž je zelo pomembno, da ga pravilno montirate, če sestava ni točna, v prihodnosti se lahko pojavijo nepravilnosti in razpoke v gradbenih konstrukcijah. Zato gradbeno podjetje LLC Kievinvestbud-1 vam ponuja svoje storitve za namestitev opažev, saj imamo mojstre tega dela.

Opažni sklop

Sestavljanje in razstavljanje opažev

Standardi predvidevajo montažo in demontažo kovinskih opažnih opažev za tramove nadgradenj z dolžino 12-33 m cestnih in železniških mostov ter blokov sestavljenih žarkov cestnih mostov. Opaž se zbira na paleti odsekov-ščiti z žerjavom.
Zaključni ščit je sestavljen iz enega dela. Sosednji odseki – ščitniki so vijaki, nasprotno – na vrhu in dnu so povezani kabli, ki potekajo skozi ojačitve.
Za gostoto spojev opažev okoli oboda palete je položena vrv.
Če želite preskočiti sprostitev ojačitve v opažu blokov, je stranski opaž plošče razporejen v obliki glavnika.
Delo voznika žerjava ni vključeno v norme.