Okvirna vrtna hiša naredi to sami

Gradnja 0 Comments

Meni

Ne bo samo zaupala, oprostila bo od tesnobe in strahu. Z uporabo priporočil strokovnjakov lahko kompetentno in v ustreznem vrstnem redu izvede vse potrebne manipulacije, kar znatno zmanjša zaposlovanje delovne skupine.

Okvirna vrtna hiša naredi to sami

Vrtna hiša z lastnimi rokami:

Če ste srečni lastnik zemljišča in gradnja hiše še vedno vnaprej, potem morate razmišljati o gradnji proračunske vrtne hiše. Prvič bo vrtna hiša postala varno zatočišče za vas, potem pa boste lahko postali lepa gostišče ali študija ali pa boste morda našli drugo primerno destinacijo. Toda v vsakem primeru bo takšna vrtna stavba okrasila spletno stran in ne bo delovala v prostem času.

Okvirna vrtna hiša naredi to sami

Izbira vrtne hiše in njene fazne gradnje

Sanje katerega koli mestnega prebivalca je, da imate hišo v državi, kjer si lahko vzamete odmor od mestnega hitenja in dobite svež zrak. En dan, ki ga preživijo na takem mestu, zagotavlja vitalnost za celoten delovni teden. Ampak ne morejo si vsi privoščiti take hiše.

Okvirna vrtna hiša naredi to sami

Zgradite ali naročite?

Gradnja okvirne hiše z lastnimi rokami je zelo mamljiva stvar. Obstajajo celo naselja okvirjev hiše, na primer. Elbronn v Nemčiji, na levi na sliki, ki obstaja že več kot 500 let. Današnji okvir stanovanjske gradnje je razširjen v državah s precej težkim podnebjem in visokimi zahtevami glede kakovosti življenja; desno na sl. – stanovanjsko četrtletje v Puulinnanmai na Finskem. In hkrati, izračun stroškov materiala za gradnjo enostranske stanovanjske hiše 100 kvadratnih metrov. m daje znesek, manjši od 500 tisoč rubljev, in za dacha – manj kot 50 000 rubljev. 100 kvadratov njegove hiše po ceni pol sobe v stanovanju v Moskvi – ja, to je vredno razmišljati. Poleg tega, če je potrebna posebna oprema, potem lahko vsaj za kratek čas in brez industrijske tehnologije brez njega.

Okvirna vrtna hiša naredi to sami

Kako zgraditi vrtno hišo z lastnimi rokami

Trenutno gradbene tehnologije ponujajo gradnjo vrtnih hiš ne le iz klasičnih materialov (les, blazinice, opeke), temveč tudi kot glavno gradbeno gradivo uporabljajo plošče vezanega lesa, OSB, betonskih blokov, pene, lesa itd.