Okvirna hiša in pol tla naredite sami

Gradnja 0 Comments
Okvirna hiša in pol tla naredite sami

Okvirna hiša 6×8, ena in pol

Standardne stene za skeletna ogrodja, 150 mm, špirovci na strehi 200 mm in 150 mm na stropu plošče.
Mineralna volna se bo uporabljala kot izolacija.
Strešna streha z eno "kukavico", nameravam strešno ploščo uporabiti kot strešno kritino.

Gradnja enokrvne okvirne hiše 6×8. Fotografija poročila

Uresničitev dolgoletnega sanja – da bi se izognili iz zapuščenega, prašnega mesta je bila izgradnja hiše 6 x 8. Kronika gradbenih dogodkov je lahko nekoga koristna, da razširi svoja obzorja, nekdo bo uporabil nekaj koristnih stvari in nekdo se bo lahko izognil napakam, ko samo-inkarnacijo njihovega projekta.

Okvirna hiša in pol tla naredite sami

Frame house 6×6 do-it-yourself: izkušnje, napake in ugotovitve (70 fotografij)

Glede na velikost gradbenega materiala (borovih plošč) so bile določene dimenzije stavbe: to je 6×6 okvirna hiša s teraso. Postavitev prvega nadstropja je predvidevala tri sobe. Namesto drugega nadstropja – mansarda.

Okvirna hiša in pol tla naredite sami

Zgradite ali naročite?

Gradnja okvirne hiše z lastnimi rokami je zelo mamljiva stvar. Obstajajo celo naselja okvirjev hiše, na primer. Elbronn v Nemčiji, na levi na sliki, ki obstaja že več kot 500 let. Današnji okvir stanovanjske gradnje je razširjen v državah s precej težkim podnebjem in visokimi zahtevami glede kakovosti življenja; desno na sl. – stanovanjsko četrtletje v Puulinnanmai na Finskem. In hkrati, izračun stroškov materiala za gradnjo enostranske stanovanjske hiše 100 kvadratnih metrov. m daje znesek, manjši od 500 tisoč rubljev, in za dacha – manj kot 50 000 rubljev. 100 kvadratov njegove hiše po ceni pol sobe v stanovanju v Moskvi – ja, to je vredno razmišljati. Poleg tega, če je potrebna posebna oprema, potem lahko vsaj za kratek čas in brez industrijske tehnologije brez njega.

Okvirna hiša in pol tla naredite sami

Frame hiša storite sami: korak za korakom navodila

Tukaj želimo opozoriti naše bralce, – poleg tega pa bomo podrobneje prikazali nekatere lastnosti tehnologije, uporabili bomo fotografije ne samo s tega gradbišča, temveč tudi iz drugih gradbenih projektov, kjer smo uporabili okvirno konstrukcijsko metodo.