Okvir hiše poceni

Tehnologija 0 Comments
Okvir hiše poceni

Shema dela z nami

Stopnja rasti gradbenega tržnega deleža v zahodni in srednji Evropi, ki jo je pokazala tovarniška tehnologija proizvodnje energetsko učinkovitih okvirnih hiš, je res neverjetno! Leta 2016 je bilo v nekaterih nemških deželah že izdanih več kot 30% gradbenih dovoljenj za gradbene tehnologije. Za ukrajinskega potrošnika je zelo pomembno, da vidimo razliko med tehnologijami okvirne konstrukcije, ki so predstavljene v naši državi. Le tovarniško izdelana tehnologija, ki jo uporablja DeltaHouse, se v Evropi uporablja kot segment gradnje masovnega kapitala.

Kanadska hiša 90 dni

Uradni partner avstrijske družbe Egger, lastna proizvodnja. Uporabljamo izključno evropske certificirane materiale: OSB Egger (Avstrija), Neopor ekspandiran polistiren, TM Basf (Nemčija)

Okvir hiše poceni

Okvir hiše "na ključ" poceni: cene, na katere ne morete upreti

Želite zgraditi hišo in iščete graditelje, ki so resnični strokovnjaki? Ob upoštevanju zanimivih možnosti po dostopnih cenah? Tehnologije, projekti, gradiva – katera si raje? Če je konstrukcija okvirja tisto, kar vam ustreza, smo pripravljeni začeti delo in vas prosimo, da ne samo z visokokakovostnimi, optimalnimi roki za dokončanje naloge, temveč tudi s super cenami za vse vrste objektov iz našega cenika!

Tukaj ste

Hkrati imajo hiše dobre lastnosti in življenjsko dobo do sto let. Prednosti so tudi dobra zvočna izolacija, brez krčenja, okoljska varnost, pa tudi estetika videza. Zakaj hiše hiše niso poceni?

Okvir hiše poceni

Kakšna je tehnologija nizkocenovne konstrukcije okvirjev?

Naše podjetje ponuja kupiti državno okvirno hišo na ključ. Izdelujemo in namestimo oba montažne možnosti gradnje in kompleksnejše dvonadstropne hiše s podstrešjem, teraso in nadstropjem. Ta vrsta hiše je ekonomsko najugodnejša, saj je cena za to veliko nižja kot pri stavbah iz opeke, betona in drugih gradbenih materialov. Zasnova takih hiš ne zahteva masivne podlage in relativno poceni, hkrati pa se za gradnjo uporabljajo naravni gradbeni materiali, kot so hlodi, palice, tramovi in ​​izolacija.