Okrasna opečna fotografija

Debelina 0 Comments
Okrasna opečna fotografija

Opeka v notranjosti (55 fotografij) najboljših oblikovalskih rešitev

Z dekoriranjem stene z opeko lahko to naredite kot odlično ozadje za vaše najljubše slike ali družinske fotografije, ki so draga vašemu srcu. Pravilna razsvetljava, dobro izbrano pohištvo in okrasni elementi bodo notranjost še bolj privlačna in elegantna.

Okrasna opečna fotografija

Kako je dekorativna opeka

Zgradba zidarskih zidov se lahko zdi preprost in enostaven proces, če upoštevate osnovna pravila in ne razmišljate o bolj zanimivih oblikovnih rešitvah za ta proces. Vendar pa nekateri ljudje izberejo takšno obliko opečne obloge doma kot dekorativni zid. Z njeno pomočjo lahko dobite zelo zanimive geometrijske oblike, ki bodo stavbo postala bolj izrazita in v njej dati potrebne poudarke.

Okrasna opečna fotografija

Sodobna opeka

Gradnja sten stavbe se izvaja v eni ali več opekah. Ta pristop bo omogočil izgradnjo zgradbe posebne konfiguracije. Upoštevajo se nekateri dejavniki: temperaturna nihanja, poznejši namen strukture. Da bi stene dali večjo trdnost, je dovolj, da je vedno ležeča šiva, ki je lahko enodružna ali dvojna. Obstaja ena obvezna zahteva pri izvajanju opečnega zidarskega dela, katerega bistvo je, da vrstice prenesejo jasen vodoravni položaj, ki se preverja z uporabo ravni skozi določeno število vrstic. Debelina šiva se giblje v območju od 8-10 mm.

Okrasna opečna fotografija

Uporaba dekorativnih zidakov

Unikatna opeka odpira nove meje za arhitekte in graditelje, brez problema oblikuje kompleksne arhitekturne elemente in podrobnosti, kot so na primer slikovit okenski pragovi, pilastri, elegantne oboki, ravne in zaokrojene poševnice, konkavni in ukrivljeni ravnini.

Okrasna opečna fotografija

Zidna dekoracija v hodniku z dekorativno opeko

Dekorativna opeka je precej priljubljena vrsta končnih materialov. Na začetku je bila uporabljena za dokončanje fasad stavb. Po pridobitvi priljubljenosti se ta material aktivno uporablja pri oblikovanju notranjih prostorov. Danes je to najbolj iskan tip dekoracije hodnikov, hodnikov in preddverja. Zidna dekoracija v hodniku z dekorativnim opekom ima svoje prednosti in slabosti.