Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Kako narediti 0 Comments
Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Skrivnosti izolacije lesene hiše zunaj penopeksa

V tem članku smo se odločili, da vam razkrije vse odtenke in perfekcije tehnologije ogrevanja tal s polistirensko peno in iztiskane polistirenske pene. In vse, ker je ta material popoln za vsako stavbo. In lesena hiša ni izjema.

Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Merila za izbiro izolacije

Pri izbiri materiala za izolacijo tal in sten lesene hiše je treba upoštevati takšne kazalnike kot so stroški, lastnosti toplotne izolacije, enostavnost delovanja, trdnost in vzdržljivost.

Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše
Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Kako narediti leseno hišo zunaj s penoplexom?

Penoplex je blagovna znamka proizvajalca in hkrati nazivno ime ekstrudirane polistirenske pene kot vrste izolacije, ki se je nedavno pojavila na ruskem trgu, in začela proizvajati pod to blagovno znamko. Penoplex je hidrofoben, ima nizko volumetrično težo in skoraj nič paroprepustnosti, kar omogoča njegovo uporabo brez uporabe vodnih in parnih zapor. Lahko rečemo, da je to najboljša izolacija vseh obstoječih glede toplotne prevodnosti, enostavno obdelavo in montažo na vse vrste površin – navpično, vodoravno in nagnjeno.

Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Ogrevanje lesene hišice

Kakršna koli izolacija ima prednosti in slabosti v priporočenih aplikacijah. Strokovnjaki pravijo, da je polistirenska pena imela najnižjo toplotno prevodnost, preden se je pojavila penoplex, drugi materiali pa lahko dosežejo podobno sliko, vendar nikoli ne presežejo. Pena na leseni hiši ima nižje stroške, vendar nekoliko slabši kazalniki.

Ogrevanje penoplekov iz lesene hiše

Ali lahko toplo leseno hišo napolnite s peno ali ne?

Ali se znova zamrzneš na dachau in si daj si zastavo, da jo končno ogreješ za naslednje hladno vreme? Najbolj ekonomična in najpogostejša rešitev bo izolacija pene iz lesene hiše. Tudi naši starši, to pomeni, da obstaja občutek. Po drugi strani pa je proti njim veliko mnenj. Ali je v naših dneh vredno izolacijske pene? Poiščite odgovor v tem članku. Razmislili bomo o možnosti segrevanja zunaj, ker je ta dela lažje proizvajati, če je hiša že zgrajena: ni potrebe po zmanjšanju notranjega prostora, sheathe, spremeniti nekaj od znotraj.