Ogrevanje balkona technonikol

Ogrevanje 0 Comments
Ogrevanje balkona technonikol

Topel balkon – območje novih funkcij

Odprt balkon ali mrzla loža, ki se ne spušča, je precej neuporaben prostor, glede na ostro rusko podnebje. Tople balkone in lože pa se pretvorijo v udobne prostore s široko funkcionalnostjo. Tukaj lahko uresničite katerokoli, najbolj ambiciozno sanje: uredite knjižnico, trgovino z igricami, postavite mini-biljardno mizo ali preprosto ustvarite regijo za sprostitev, postavite širok kavč v središče in skicirate barvne blazine…

Ogrevanje balkona technonikol

Kako pravilno in bolje izolirati ložo ali balkon? Kako izolirati penopoks ali mineralno volno?

V vsaki hiši, ne glede na to, v kateri državi ali visoki stavbi, je osamljen prostor, kjer se lahko upokojite. V takem kraju lahko sedite čez skodelico kave, kadite cigareto ali samo sanjate, rastejo tudi vaše najljubše cvetlice ali shranite vse pečate s sadjem, džemom in kislem. Ne bomo uganili, kakšno osamljeno mesto je balkon ali loža. Za izvedbo udobja in udobja na tem področju, na teh kvadratnih metrih potrebujete visoko kakovost izolacije. Pri ogrevanju balkona ali segrevanju lože je potrebno, potem je potrebno začeti z izbiro primernih toplotno-zvočnih izolacijskih materialov.

Ogrevanje balkona technonikol

Kako izolirati balkon s pečmi Logicpir?

Upoštevajte, da imajo toplotno izolacijske plošče TechnoNIKOL XPS 30-200 Standard poseben L-profil. Zasnovan je tako, da se na spojih izolacijskih plošč ne tvori hladnih spojev, kot je to mogoče pri uporabi drugih materialov.

Učinkovite metode izolacije lož

Če spadate v to skupino ljudi, ki želijo uporabljati svoj balkon kot enega od funkcionalnih prostorov – telovadnice, pisarne, počivališča, se boste morali soočiti s potrebami, da jo ogrejte pred začetkom hladnega vremena.

Ogrevanje balkona technonikol

Naročite se

Hotel sem postaviti vprašanje. Ker je najverjetneje služil. Loggia je preurejena na pol. Kovinski profil privijte na betonske stene, postavite bombaž v notranjost in ga posijete s suhim zidom. Zdaj mislim, da ogrejte ložo. Ali bo Vata absorbirala vlago, če je dobro izolirati dva dela lože, vključno s to steno na sredini? Ali je potrebno razstaviti vse in položiti steno pene?