Odstranjevanje visokih nadmorskih višin

Demontaža 0 Comments
Odstranjevanje visokih nadmorskih višin

Tukaj ste

Demontaža konstrukcij je postopek, ki vključuje popolno demontažo različnih struktur (odra, oder, itd.) Zaradi njihove stopnje nesreče, pomanjkanja potrebe ali zaradi številnih drugih razlogov. Izvajanje visokokakovostnega in varnega razstavljanja zahteva ustrezne izkušnje, popolna orodja in varnostno znanje.

Visoka rast razstavljanja zgradb in objektov

Na industrijskih podjetjih je veliko predmetov, ki so izgubili svoj namen in so nevarni. Za razstavljanje predmeta na višini je potrebno dovoljenje, posebno opremo in kvalifikacije. Preprosti delavci ne morejo opravljati takšnih operacij.

Odstranjevanje visokih nadmorskih višin

Razstavljanje na visoki nadmorski višini v Ukrajini

PROFDEMONTAZHSTROY je eno redkih podjetij, ki uspešno opravlja dela, povezano z razstavljanjem stavb in objektov z visokim nadmorskim višino. Zaradi visoke usposobljenosti zaposlenih in lastne flote rabljene opreme za demontažo in rušenje objektov lahko ponudimo najboljšo ceno za demontažo visokih stavb ob spoštovanju rokov ter varnost pri delu na visoki nadmorski višini, vključno z razstavljanjem stavb na gostih gradbiščih. Delamo v Moskvi in ​​Moskvi ter pripravljeni nuditi storitve za demontažo stavb in objektov za vse Rusija.

Odstranjevanje visokih nadmorskih višin

Vrste dela (opravljene storitve)

Delo je potekalo na nivoju šestega / sedmega nadstropja. Demontaža je bila opravljena z žerjavom, pri čemer so upoštevali vse previdnostne ukrepe in zavarovanje. Zelo pomembno je bilo, da se velikim delom stene ne zruši, ker so v tem primeru padli opeke tako zunaj kot v notranjost prostora – veliki kosi stene lahko poškodujejo notranje komunikacije.

Odstranjevanje visokih nadmorskih višin

Visoka namestitev in razstavljanje

Za izdelavo kompleksnih instalacij visokonapetostnih instalacij pogosto ni potreben samo ločen žerjav, stolp ali industrijski plezalci, ampak njihovo skupno usklajeno delo. Pridobili smo izkušnje tako z letalsko ploščadjo kot z žerjavom za tovornjake, z žerjavnimi žerjavi in ​​dvigali. Mnogi plezalci poleg certifikatov industrijskega plezalca imajo tudi potrdilo o delovnem nosilcu stolpa, lahko opravljajo delo s slingerjem.