Odstranitev betonske podlage

Betonski 0 Comments
Odstranitev betonske podlage

Demontaža betonskega dna v Ukrajini

Vsak premaz po določenem času je treba popraviti ali zamenjati. Demontaža betonskih tal je trdo delo, ki zahteva spretnosti in izkušnje. Odstranitev tal iz betona se lahko pojavi iz več razlogov: potreba po popravilih, slabo stanje starega nadstropja, dviganje ali zniževanje nivoja, zamenjava cevi ali kablov. Če želite to narediti, poklicite strokovnjake, saj ni priporočljivo sami izvajati teh del. Mojstri našega podjetja bodo izvajali celotno paleto storitev, ki so povezane z razstavljanjem tal.

Odstranitev betonske podlage

Demontaža betonskih tal

Ena od glavnih faz v začetni fazi večjih popravil je razstavljanje betonskega dna. To je zelo zahtevna naloga, ki zahteva skrbno in postopno izvajanje v skladu z vsemi tehničnimi standardi.

Demontaža betonskega estriha – pregled metod in stroškov

Betonski estrih je poseben premaz, ki je vmesna plast med monolitnim ploščama, izdelanimi iz armiranega betona in končnim talne obloge. S tem je tla izravnana in napolnjeni šivi prostora za prepletanje. Višina estriha je lahko drugačna in običajno variira od treh do pet centimetrov. Po določenem času ni več sposobna opravljati svojih funkcij, ker se beton začne znebiti, se razpadati in pokriti z razpokami. Da bi rešili ta problem, je potrebno demontažo betonskega dna.

Odstranitev betonske podlage

Odstranitev betonskega estriha

Morate preurediti prostore? Ali pa potrebujete nadomestno ravno streho? Morda ne boste zadovoljeni z debelino, enakomernostjo ali kakovostjo podlage – betonskim estrihu. V vseh primerih je potrebno odstraniti stari betonski estrih. Podjetje DRAWER opravlja delo na odstranjevanju estrihov v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Delamo z električnimi vlačilci različnih zmogljivosti, odvisno od debeline, nudimo storitve v Moskvi, Sankt Peterburgu in drugih regijah.

Odstranitev betonske podlage

Razstavljanje dela

Podjetje "GarantMasterStroy" izvaja razstavljanje in pripravljalno popravilo na različnih predmetih stanovanjskih in poslovnih nepremičnin. Vsa demontažna dela izvajajo le izkušeni strokovnjaki, ki uporabljajo sodobne tehnologije in specializirano opremo.