Ocenjena savna konča

Gradnja 0 Comments
Ocenjena savna konča

Napišite kvoto za dokončanje kopeli

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.

Notranja konca kopalne savne v Ukrajini

Savna, zgrajena v moskovski regiji na avtocesti Kaluga. Gradnja savne je trajala 8 delovnih dni. V savni ni bilo nameščenih dodatnih možnosti. Naročilo lahko naročite, če želite ugotoviti stroške vaše savne ali ruske kopeli (s pečjo za pečenje lesa).

Ocenjena savna konča

Koliko kopeli dekoracijo

Stroški dokončanja kopeli in savne so neposredno odvisni od konfiguracije, pa tudi od izbrane opreme in materiala. Poleg tega stroški notranjosti dekoracijo vpliva na površino prostora. Na primer, lahko je majhna savna 3 m2 v mestnem stanovanju, savna v deželi 5 m2 ali prostorna kopalnica 8 m2 v deželi koči.

Ocenjena savna konča

Zaključna savna in kopeli "na ključ"

Kopel je že od davnih časov pripomogel k čiščenju in izboljšanju telesa. Sčasoma ni izgubila svoje priljubljenosti, ampak se ravno nasprotno aktivno uporablja za počitek in vzdrževanje zdravega življenjskega sloga. Za mnoge ljudi je to stil njihovega življenja, v katerem ne le krepijo in vzdržujejo zdravje, temveč se sprostijo in imajo lep čas. Obisk kopel enkrat na teden je zlato pravilo. To je zdravilna "okusna para", odlomki dišečih zelišč, arome eteričnih olj in prijetno podjetje. In naša glavna naloga je ustvariti prostor za vas, ki bo "prosim oči" in dati občutek udobja, udobja in sprostitve.

Ocenjena savna konča

Katalog izdelkov

Če že dolgo sanjate o kopeli v deželi, stanovanju, pisarni ali načrtovanju organiziranja savne za komercialne namene, je to naše mesto. Od leta 1998 Intercom gradi savne. V tem času smo zasnovali in zgradili več kot 1000 predmetov.

Izvajamo vse možne vrste dela – od načrtovanja in gradnje do dostave končne opreme. Strankam nudimo svetovalno podporo in garancijske storitve. S tem, ko nam zaupate gradnjo kopalnice ali savne, prihranite živce, čas in denar. Ker je naše pravilo vedno, da dela za kupca.