Ocene za prenovo stanovanj z materiali

Stroški 0 Comments

Priprava in izračun ocene

Zdaj mnogi niso podrobna ocena (ocena, ki kaže na vrsto, obseg in stroške na enoto vsakega dela), vendar poenostavljeno – stroški popravila 1 m2 površine tal se pomnožijo s skupnim številom kvadratnih metrov. S poenostavljeno oceno pogodba določi končni znesek in podrobno, kaj je vključeno v ta znesek in kaj ne. Praviloma s tem pristopom nastanejo spori in nesoglasja med strankami.

Ocene za prenovo stanovanj z materiali

Vrste popravil

Nakup stanovanja v novi stavbi je zagotovo vesel dogodek. Toda, če želite praznovati hišno oskrbo, morate najprej popraviti. In da je rezultat popravila izpolnil pričakovanja, je bolje, da izvedbo zaključnih del zaupa strokovnjakom.

Ocene za prenovo stanovanj z materiali

Design hack Koliko popravi snoula v odnushku

Veliko ljudi ima določeno iluzijo o popravilu: obstaja potreba po lepi notranjosti, kot je v reviji, hočem narediti kul, nanesti naravne materiale, narediti hrupno izolacijo, filtrirati zrak, doseči udobje in funkcionalnost na evropski ravni. Zdi se, da je ta sodoben minimalizem poceni, in en ali dva milijona rubljev bo dovolj.

Ocene za prenovo stanovanj z materiali

Redecorating majhno stanovanje: prednosti in slabosti

Tako so za udobje kupcev razvili tri glavne pakete popravil – standardni, poslovni razred in izključni. Vsaka od teh vrst popravil je kapital, kar pomeni popolno predelavo celotnih prostorov, z zamenjavo vodovodnih in inženirskih omrežij.

Ocene za prenovo stanovanj z materiali

Želim popraviti. Koliko stane?

Vas je takoj vznemirila, če ste začeli z velikim remontom v monolitnih dvoposteljnih sobah, ne čakajte niti 300 tisoč. Veliko stvari, ki so vključene v popravilo, ljudje preprosto ne upoštevajo, in potem žalujejo, če vidijo dodatne ocene od poslovodja. Bodite pripravljeni na dejstvo, da tudi med strokovnjaki v procesu, lahko številka raste za 25-30%. Na primer, se izkaže, da zaobljene stene potrebujejo več ducat dodatnih vrečk iz malte in še en teden dela za popravilo. Ali pa se na primer izkaže, da ste pozabili izračunati, koliko vas bo stalo z zbiranjem smeti. V času remonta se v stanovanje vzamejo v povprečju pet kontejnerjev smeti. Vsak je vreden 4000 rubljev.