Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov pdf

Oblikovanje 0 Comments
Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov pdf

Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov

Knjiga je o trgovski in trgovinski arhitekturi. Namenjen je spodbujanju aktivne in uspešne rasti ruske trgovine na drobno, nudi rešitve za povečanje prodaje in pomaga pri preprečevanju napak in napačnih računov od samega začetka – v fazi oblikovanja maloprodajnega objekta. Namen knjige je, da vsem udeležencem v procesu oblikovanja pridobi potrebno znanje in smernice za ukrepanje, da poveča medsebojno razumevanje vseh udeležencev…

Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov pdf

Nedavni komentarji

Dan smeha in humorja se praznuje 1. aprila. Na ta dan je običajno igrati šale in igrati prijatelje, kolege, družinske člane, besedo vseh, ki jih boste videli na tem prazniku – prvi april. Šale za aprilske šale, šale 1. aprila, aprilske šale sme biti zabavno in neškodljivo. Šale 1. aprila praviloma uspe, če je oseba pozabila, kaj je danes mesec in dan, z eno besedo, pozabil na 1. april – dan smeha, šale, norega dne.

Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov pdf

Moški v trgovinah in centrih

Zakaj so kinodvorane, koncertne dvorane in fitnes centri postavljeni v zgornja nadstropja visokih nakupovalnih centrov? V povezavi s tragedijo v medijih in družabnih omrežjih "Winter Cherry" so napolnjene z različnimi različicami, od katerih so mnogi nedvomno utemeljeni in v nekaterih primerih odkrito špekulativni.

Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov pdf

Prebral sem knjigo " Oblikovanje trgovin in nakupovalnih centrov ", avtorji K. Kanayan, R. Kanayan, A. Kanayan.

Ta edinstvena izdaja združuje celotno količino pridobljenega znanja na področju gradnje domače in tuje trgovine. Na trgu knjig ni nič takega. Nemogoče je najti vprašanje v zvezi z gradnjo trgovin, ki se v tej knjigi ne bi dotaknili. To je oba knjiga in priročnik za vsak dan hkrati.

POSEBNE NAČRTE NAČRTOV ZA OBLIKOVANJE TRGOVINSKIH CENTROV

Članek obravnava posebne tehnike načrtovanja oblikovanja trgovskih centrov. Glavni namen posebnih načrtovalskih tehnik je ustvarjanje sredstev za navigacijo in distribucijo tokov v poslovni stavbi. Posledično obstaja ugodna možnost za komercialno podjetje glede prometa na svojem ozemlju in dobička.