Oblikovanje dvosobnega apartmaja češke fotografije

Oblikovanje 0 Comments
Oblikovanje dvosobnega apartmaja češke fotografije

Projekt dizajna dvosobnega apartmaja P-44T: barva udobja ni ovira!

Oblikovalka: Natalia Vasilyeva, diplomirana iz Moskovske umetniške šole za uporabno umetnost (oddelek za slikarstvo), združuje delo umetnika in oblikovalca.
Apartma: 2-sobno, hiša serije P-44T.
Želje kupca: zaželena notranjost z bogatimi barvami.

Notranjost apartmaja – "Češka" v očeh strokovnjakov

Dvosobni apartmaji predstavljajo najbolj zahtevan segment nepremičnin, uspešno uravnotežijo vrednost med majhnimi "odnushki" in dragimi "tremi". Prostor dvosobnega stanovanja omogoča uresničitev vseh temeljnih območij, ki zagotavljajo dovolj prostora za načrtovanje odločitev.

Oblikovanje dvosobnega apartmaja češke fotografije

Oblikovanje dvosobnega apartmaja

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.

Oblikovanje dvosobnega apartmaja češke fotografije

Oblikovanje dvosobnega apartmaja 44 m2 M. m

Če si želite ogledati vse fotografije zasnove tega projekta, lahko kliknete poljubno sličico, ki vam je všeč. V notranjosti vseh prostorov si lahko zaporedoma ogledate tudi s pomočjo puščičnih gumbov.

Če želite več informacij o arhitektu ali oblikovnem studiu, katerega portfelj vključuje ta projekt, sledite povezavi v imenu podjetja – tam se boste seznanili z opisom podjetja, pridobili kontaktne podatke in se seznanili z ostalimi realiziranimi projekti.

Design 2-sobno stanovanje

Posebej se zahvaljujem oblikovalskemu studiu "Galaxio" ob oblikovalcu Petrovi Mariji za ustvarjanje odličnega dizajna za moje stanovanje v Brovarju. Po analizi trga in znatnemu številu podjetij, specializiranih za razvoj projektov, je družba Galaxio med drugim izpostavila predvsem cenovno dostopnost. Stroški dela, kot se je izkazalo, manj kot jih ponujajo druga podjetja. Potem sem bil prijetno presenečen nad rokom za dokončanje naloga – samo en mesec, kakovost projekta je potekala na najboljši možen način, ob upoštevanju vseh mojih prioritet in profesionalnega pristopa k poslovanju.