Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

Oblikovanje 0 Comments
Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

OBLIKOVANJE TROSOBNIH STANOV: DESIGNER’S TIPS

Tri dnevne sobe, kuhinja, kopalnica in hodnik so znatno polje za popravilo. Brez delovnega načrta in projektnega projekta, bo skoraj nemogoče izpolniti vse naše načrte in dobiti dober rezultat.

Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

Oblikovanje trosobnega stanovanja na postaji podzemne železnice Voikovskaya

Glavna naloga je bila ustvariti velik prostor, napolnjen z zrakom in svetlobo namesto ločene kuhinje in dnevnih prostorov. Prav tako je bilo pomembno, da ločeno kopalnico, zamenjate garderobne omare z garderobnimi prostori in opremite spalnico in vrtec v skladu z željami kupcev. Kupci so bili kategorično proti spuščenim stropom in želeli obdržati stropne štukature in plašče, kjer je to mogoče.

Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

Tri-sobno oblikovanje Hruščovovih – 40 primerov načrtovanja na fotografiji

Beseda "Hruščov" povzroča grozljiva združenja, ki so predmet stalnega klanjaja. Ali pa to pomeni, da mora biti takšen habitat nujno tipičen, skrit, dolgočasen? Nikakor! Danes lahko vsakdo od svojih "hruscheb" napravi udobne sodobne apartmaje. Dovolj je, da se obrnete na izkušnje strokovnjakov, da bi razumeli, kaj čudeži se dogajajo s pomočjo popravila lastnega stanovanja. Ni važno, ali se obnavljate ali omejite. Sodobni dizajn Hruščovega ali sovjetskega tipa 3-sobne hiše bo čudežno preoblikoval vaš dom, tako da bo funkcionalen, udoben in eleganten.

Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

Ponovna izgradnja trosobnega stanovanja

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.

Oblikovanje 3 spodnje hlačnice za sobo

Zasnova trosobnega stanovanja v stanovanjskem kompleksu "Lemminkäinen"

Zasnova apartmaja na nasipu Obvodnega kanala je bila razvita za poročenega para brez otrok. Značilnost projekta je bil uvod v sodoben slog notranjega prostora stenskih slik starih mest. Arhitekti studia A8 so izvedli idejo o prepoznavanju ciljnih funkcionalnih področij in uporabili tudi tehniko za vizualno povečanje majhnega prostora.