Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Zasnova 0 Comments
Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Zasebni apartma 65 m2 m: 3D vizualizacija Julije Chernova

Dvosobno stanovanje 65 kvadratnih metrov. m lahko spremenite v udoben prostor, ne da bi se zatekli k velikim finančnim stroškom. Dokaz za to je projekt, ki ga je razvila oblikovalka Julia Chernova v mestu Smolensk.

Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Stanovanje 65 m2

Projektni projekt za stanovanje v železniškem mestu blizu Moskve je bil razvit za mlado dekle 26 let, ki se ukvarja s konjeniškimi športi… celotna površina apartmaja je 65 kvadratnih. V notranjosti tega apartmaja smo to rešitev uporabljali… kuhinja je vizualno zaznana vgrajen pohištvo, ki ustvarja učinek prostornosti in natančnosti… Jorgovana je bila izbrana kot poudarjena barva, ki jo srečamo po celotnem stanovanju… glavna paleta je enaka kot v celotni notranjosti… apartma ima dva balkona… smo jih razdelili glede na njihove funkcije: ogreti za sprostitev s kavčem in ne ogrevani za sušenje oblačil…

Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Posebne značilnosti skandinavskega sloga v kuhinji in dnevnem prostoru

Enosobni apartmaji od 55-65 kvadratnih metrov. m – najbolj priljubljena oblika stanovanj v metropolitanskem območju. So cenovno dostopnejši kot trosobni in so odlični za organiziranje čudovitega, udobnega in ergonomskega bivalnega prostora. Zato ni presenetljivo, da se kupci pogosto odločijo za takšne predmete, najbolj priljubljena internetna zahteva pa je "zasnova dvo-sobnega stanovanja 60 m2 M. m.

Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Notranjost dvosobnega stanovanja na st. Kosmonavtov, 65 m2

Če govorimo o tem delu na kratko, lahko takoj označite, da barva dominira v projektu, že na drugem mestu pa je oblika, funkcionalnost in izraznost sloga. Vzdušje posebnega razpoloženja daje v kuhinji melonsko rumeno barvo in barva zrelega mandarina v spalnici, ki se v zimski sezoni še posebej ne more občudovati.

Notranjost dvosobnega apartmaja 65 m2

Projektni projekt 2-sobnega apartmaja 65 m2 m s spalnico-dnevna soba

Projektni projekt dvosobnega stanovanja 65 m2 m po naročilu mladega para z novorojenčkom. Njihova želja je bila poleg dnevne sobe in spalnic, ki so jim že na voljo, pridobiti še eno ločeno spalno površino.