Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Oblikovanje 0 Comments
Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Oblikovanje dvosobnega apartmaja 60 m2. 55 fotografij

Enosobni apartmaji od 55-65 kvadratnih metrov. m – najbolj priljubljena oblika stanovanj v metropolitanskem območju. So cenovno dostopnejši kot trosobni in so odlični za organiziranje čudovitega, udobnega in ergonomskega bivalnega prostora. Zato ni presenetljivo, da se kupci pogosto odločijo za takšne predmete, najbolj priljubljena internetna zahteva pa je "zasnova dvo-sobnega stanovanja 60 m2 M. m.

Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Oblikovanje 2-sobno stanovanje v Kijevu

Dvosobno stanovanje je najbolj iskan življenjski prostor, ki uspešno uravnava stroške med majhnimi enoposteljnimi in trosobnimi stanovanji. Prisotnost optimalne velikosti prostora vam omogoča zelo svobodno izvajanje vseh glavnih območij udobja, brez žrtvovanja funkcionalnosti in dekorativnosti.

Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Photo design apartma 60 kvadratnih metrov. m

Pred začetkom vsakega dela je treba jasno opredeliti, kaj bi moral biti rezultat. Če želite to narediti, izberite slog oblikovanja, pripravite načrt dela, pobirajte pohištvo, materiale, dodatke in tako naprej. To ni vedno enostavno narediti sami, zato mnogi ljudje pridobijo že pripravljene projekte oblikovanja, kjer je vse že upoštevano.

Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Ponovna izgradnja dvosobnega stanovanja 60 kvadratnih metrov. m. v hiši serije I-155

Stanovanje 60 m2 M. m namenjena družini z otrokom. Na sorazmerno majhni površini je bilo treba postaviti spalnico staršev, sobo za otroka, polno kuhinjo, dnevno sobo in dve kopalnici.

Notranjost 2 x sobno stanovanje 60 m2

Zoniranje

Posebej se zahvaljujem oblikovalskemu studiu "Galaxio" ob oblikovalcu Petrovi Mariji za ustvarjanje odličnega dizajna za moje stanovanje v Brovarju. Po analizi trga in znatnemu številu podjetij, specializiranih za razvoj projektov, je družba Galaxio med drugim izpostavila predvsem cenovno dostopnost. Stroški dela, kot se je izkazalo, manj kot jih ponujajo druga podjetja. Potem sem bil prijetno presenečen nad rokom za dokončanje naloga – samo en mesec, kakovost projekta je potekala na najboljši možen način, ob upoštevanju vseh mojih prioritet in profesionalnega pristopa k poslovanju.