Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Notranje 0 Comments
Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Porcelan ploščice za stene: navodila za polaganje

Kljub temu, da je keramični porcelan umetno gradivo, ki se uporablja pri zaključku sten in tla stavbe, ima še vedno veliko prednosti, med drugim:

Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Stenske obloge iz lončevine iz porcelana: faze dela

Porcelan ploščice, stenske obloge je precej preprosta, glede na tehnologijo. Material je edinstven za izvedbo tega ukrepa. Porcelanske ploščice imajo lahko drugačno teksturo in barvo, kar vam omogoča, da izberete najbolj primerno možnost za oblikovanje različnih modelov.

Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Porcelan ploščice za stene: navodila za montažo

Nosilna stena; To je podpora celotne strukture. Zato se pred namestitvijo sistema opravi temeljit pregled. Hkrati se razkrivajo "stelji" koti, odstopanja od vodoravne, navpične (geodetske raziskave).

Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Priporočamo branje

Porcelan ploščica je danes napredni material, ki se sprijema, ki nastane iz naravnih mešanic glede na tehnologijo tlačnega testiranja in streljanja. Pri naravnem granitu ni manjša. Sestava tega umetnega materiala vključuje gline, kremenov pesek in različne dodatke. Spali so pod visokim pritiskom pri temperaturi ene tisoč dvesto stopinj.
Ta edinstvena proizvodna tehnologija in uporabljene komponente dajejo tem materialom odlične lastnosti, med drugim:
• visoka trdnost;
• odlična odpornost proti obrabi;
• minimalna absorpcija vlage;
• sposobnost vzdrževanja vseh podnebnih vplivov;
• prijaznost do okolja;
• brez ognja;
• lep videz;
Vsi zgoraj narejeni porcelan ploščice so eden od najbolj priljubljenih materialov, ki se soočajo z velikimi potrebami po zaključku notranjih in zunanjih sten stavb: obloge so fasade in stene prostorov.
Porcelan ploščic ima veliko različnih vrst v barvi in ​​površini. Na primer, lahko je mat, poliran, sijajen, polpoliran, reliefen in strukturen.

Prezračene fasade

Notranje stene s porcelanskimi lončarji

Vrste namestitve porcelanskega strešnika

Naše spletno mesto vam bo pomagalo hitro najti zasebnega mojstra ali ekipe za izvedbo popravil. Samo prijavite se in v nekaj minutah boste prejeli ponudbe s ceno brezplačnih mojstrov, ki so pripravljeni izpolniti vaše naročilo.