Notranje stene betonskega betona

Notranje 0 Comments
Notranje stene betonskega betona

Prva faza namestitve naj bi začela z označevanjem. Črta se črpa na tleh, kjer bo pregrada potekala. Nadalje, ob označevalni liniji je postavljen ruberoidni trak. Lepilna zmes je treba nanesti na strešni material in na območju spojev prezračevanih betonskih sten s steno. Prvo vrsto zidarjev je treba zgraditi na ravni stavbe. Steno je treba povezati s predelno steno s pomočjo pritrdilnikov za železo, upognjene pod pravim kotom, ki so pritrjene s sidri, vijaki. Pregradne stene iz gaziranega betona se enostavno montirajo, vendar pa ta postopek zahteva posebno vedro enake širine kot bloki.

Notranje stene betonskega betona

Pregrade iz gaziranih betonskih blokov (glavni razred)

Delo pri gradnji predelnih sten iz blokov z lastnimi rokami se dejansko začne z nakupom materialov in dodatnih elementov. Potrebno je kupiti blokove, lepilne malte, sidra in orodja. Izračunajte število blokov je zelo preprosto: ugotovimo, kje je stransko območje vsakega bloka, poskusite na površini stene in kupite 3-4 blokov več, kot se je izkazalo.

Pregrade iz betonskih blokov naredijo sami

Pregradni bloki STONELIGHT ™ se uporabljajo za izdelavo nenosilnih struktur stavb, ker niso namenjeni za obremenitve, na katere so izpostavljeni zunanji in podporni elementi konstrukcije. Idealna odločitev za gradnjo notranjih in internih predelnih sten. Interroom predelne stene iz prezračevalnih blokov STOONLAYT imajo več prednosti: prihranijo prostor prostora, dobro zvočno in toplotno izolacijo, požarno odpornost.

Notranje stene betonskega betona

Interroom predelne stene iz plinskega bloka, plinskega betona

Ko uporabljate Internet Explorer 6, 7, 8, je možno nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo. Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Notranje stene betonskega betona

Pregradne betonske pregrade

Zaradi naraščajoče priljubljenosti betonskega betona se vedno bolj uporablja pri gradnji notranjih sten. Stene betonskega betona so lahko debele 10 cm, 15 cm, 20 cm, gostota D500. Tako polaganje se lahko izvede na stropih in na tleh.