Notranja vrata spb

Notranje 0 Comments
Notranja vrata spb

Kupite vrata v Sankt Peterburgu – enostavno!

Pripravljamo notranjost hiše ali stanovanja, mnogi od nas izberejo ozadje, razmišljajo o tem, kaj material položiti na tla, obiščite številne prodajalne v upanju, da bi našli kakovostno pohištvo in druge predmete za notranjo opremo. Vendar pa se manj pozornosti namenja vprašanju, kje lahko kupite notranja vrata, ki ne bodo trajala le dlje časa, ampak bodo postala vredna notranja dekoracija, ki dopolnjuje elegantno dekoracijo prostorov.

Notranja vrata

V katalogu notranjih vrat na uradni spletni strani "DOORS SHOP" boste našli odlično izbiro rešitev za vsak okus in proračun. Sorta pobarvanih in laminiranih izdelkov, izdelkov iz masivnega lesa in plastike, prevlečenih s furnirjem, ekošponom in drugimi materiali.

Notranja vrata

Spletna trgovina "Gallery of Doors" ponuja v svojem asortimanu velik izbor notranjih vrat po zelo ugodnih cenah. Tukaj lahko izberete izdelek s katerim koli koncem: furnirjem, eko-furnirjem, emajlom, PVC, laminiranim in masivnim lesom. Za različne prostore lahko izberete najprimernejše modele – poleg klasičnih nihajnih vrat imamo tudi drsna in zložljiva vrata. Sodelujemo z zanesljivimi dobavitelji iz Rusije in Belorusije, zato zagotavljamo kakovost prodanih izdelkov.

Notranja vrata spb

Notranja vrata

Za preučevanje našega kataloga lahko preživite dolge ure, glede na presenetljivo raznolike notranje prostore, tako z vidika materiala izdelave kot tudi z oblikovalcem. Na seznamu naših izdelkov ne boste našli poceni ponaredkov – sodelujemo le z dokazanimi – predvsem z ruskimi – proizvajalci. Vsaka vrata so narejena z najnovejšo tehnologijo iz okolju prijaznih materialov. Da bi kupili vrata od nas – to že več let pomeni, da to vprašanje zastavimo sami, ker naša notranja vrata namestijo izključno strokovnjaki na svojem področju.

Notranja vrata spb

Notranja vrata

Okvirna konstrukcija je okvir iz mehkega lesa, napolnjen z visoko trdnim celičnim valovitim lepilom in prekrit s ploščami MDF, na vrhu pa s furnirjem, laminatom ali emajlom. Okvirna vrata, ki so notranja, imajo več funkcij: