Notranja slika 2016

Notranje 0 Comments
Notranja slika 2016

Zasnova stanovanja – kaj nas čaka v letu 2016

Moda ne stoji mirno. Vse sfere našega življenja se spreminjajo, načini dekoracije doma pa niso izjema. Z novo sezono prihajajo sodobni načini ustvarjanja praktičnih, udobnih, udobnih in estetskih prostorov. Dejanska barvna paleta, nova zasnova pohištva, načini urejanja funkcionalnih prostorov v prostoru, številne možnosti dekoriranja – vse to in še več v obsežnem izboru najpomembnejših projektov projektiranja stanovanj.

Notranja slika 2016

Dizajn apartmaja 2017: nova notranjost

Najbolj popoln izbor fotografij novih izdelkov v notranjosti oblikovanja stanovanja v letu 2017 in nasveti priznanih svetovnih mojstrov notranje opreme. Skrivnosti izbire barve leta in tanke uporabe njene uporabe pri oblikovanju stanovanjskih prostorov. Pokazali bomo, kako ostati v trendu tudi med popravili.

Modna notranjost 2016

Sočna zelenica – simbol življenja. Modni apnenec, smaragdni list, šaržer, barve špargljev, zelene solate, mahovina, paprika, olive. Dober dodatek jim bo rumena, oranžna, bela, mandarina, temna čokolada, fuksija. Serija naglasov bo igrala bolje svetlo zeleno in semantična obremenitev glavnega ozadja bo uspešno izvedla temnejše izvedbe.

Notranja slika 2016

Lepi apartmaji. 35 fotografij notranjosti 2016-2017

Panoramska okna pomagajo znatno obogatiti prostor lepega apartmaja, tako da je še bolj privlačna. Zahvaljujoč njih, krajina, ki se razteza zunaj okna, postane del notranjega sestava. Druga nedvomna prednost takih oken je njihova sposobnost vizualnega širjenja prostora. Opremite enobarvno bež sobo s panoramskimi okni in postali boste lastniki svetlejših apartmajev, kjer sonce redno "peeps".

Notranja slika 2016

Modne barvne kombinacije pri oblikovanju apartmaja 2018

Pozabljeni že več let, so se stopnice v letu 2018 spet začele uporabljati v notranjosti. Samo ti niso isti, ki so nam znani iz projektnih projektov iz "ničelnih" konstrukcij z modnim dekorjem iz suhih zidov. V notranjosti zgoraj vidimo zelo lakonični svetlobni oder, zaradi česar je soba konvencionalno razdeljena na spalni prostor in majhen garderobo.