Navpični nasveti za tla

Kako narediti 0 Comments
Navpični nasveti za tla

Kako narediti talne estrihe: štiri načine za izgradnjo ravnih nadstropij v hiši

Ena od faz izgradnje katerega koli doma je tla. Brez njih ne moremo storiti – sodobna oseba se je navadila, da se je gibala v svojem domu na ravno, gladko in predvsem toplo površino. Tla v hiši so narejena na različne načine, na primer za gradnjo lesenih podov ali uporabo ene od štirih tehnologij estrihov. Gre za slednje, o katerih bomo zdaj razpravljali v tem članku, ter o tem razpravljamo s spletno stranjo stroisovety.org o vseh prednosti in slabostih štirih načinov napeljave, ki jih uporabljajo graditelji. V tem članku se bomo ukvarjali z vprašanjem, kako izdelati talne estrihe in kateri način je bolj dostopen za svojo napravo z lastnimi rokami.

Navpični nasveti za tla

Razsuta tla, betonska tla, estrih.

Druga pomembna točka pri delu – ugotavljamo nepravilnosti osnove in razlike v višini. Določite najvišjo in najnižjo točko in izmerite razliko med njimi glede na vodoravno raven. Raven rake vam bo pomagal, če območje sobe ni zelo veliko.

Navpični nasveti za tla

Pravilni estrih

Najprej določite najvišjo točko tal v prostoru z uporabo svetilnikov, da nastavite raven prihodnjega nadstropja. Da bi olajšali postopek, je priporočljivo uporabiti osepostoitel, sodobni modeli so opremljeni z avtomatskim nivelirnim sistemom.

Talne obloge: kratek izobraževalni program na napravi različnih vrst estrihov z lastnimi rokami

Kaj je talni estrih? To je plast, ki služi kot osnova za tla, v preprostih pogojih. Potrebno je za popolno poravnavo tal in dati določeno togost površine, želenega naklona in skrivnih pripomočkov. Včasih so estrihi lahko končna površina, kot v tehničnih prostorih.

Navpični nasveti za tla

Samonivelirna tla

Ena od najpomembnejših faz v procesu popravila stanovanja ali hiše je izlivanje talne estriha. Pomembno je, da sledite zaporedju dela, da vse naredite previdno, sledite nasvetom strokovnjakov, tako da boste dobili ravno tla. Glavna funkcija estriha je izravnava tal. Poleg tega se vlije, da se poveča toplotna absorpcija, zagotovi togost in dodatna površinska trdnost.